«Τσάκωσαν» 43χρονο καταζητούμενο – Τον έψαχναν για κλοπή φορτηγού και πρόκληση κακόβουλης ζημιάς σε περιουσία

«Τσάκωσαν» 43χρονο καταζητούμενο – Τον έψαχναν για κλοπή φορτηγού και πρόκληση κακόβουλης ζημιάς σε περιουσία

Συνελήφθη χθες και τέθηκε υπό κράτηση 43χρονος, ο οποίος καταζητείτο για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής φορτηγού οχήματος, πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς σε περιουσία και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος.

Τα πιο πάνω αδικήματα διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 12 και 13 Νοεμβρίου 2024, στην επαρχία Αμμοχώστου, ενώ το φορτηγό εντοπίστηκε στις 18 Νοεμβρίου, σε περιοχή της επαρχίας Λευκωσίας.

Για σκοπούς εντοπισμού και σύλληψης του 43χρονου, στις 23 Νοεμβρίου 2024, η Αστυνομία προχώρησε στη δημοσίευση της φωτογραφίας και των προσωπικών στοιχείων του 43χρονου.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου διερευνά την υπόθεση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υφ. Εξωτερικών Ελλάδας στο Προεδρικό:  «Το Κυπριακο είναι ένα διεθνές ζήτημα που ...υπερβαίνει τις ελληνοτουρκικές σχέσεις»

Υφ. Εξωτερικών Ελλάδας στο Προεδρικό: «Το Κυπριακο είναι ένα διεθνές ζήτημα που ...υπερβαίνει τις ελληνοτουρκικές σχέσεις»

Η Ελλάδα θα είναι πάντοτε στο πλευρό της Κύπρου, υπογραμμίστηκε κατά τη σημερινή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Υφυπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας κ. Ιωάννη Μιχαήλ Λοβέρδο, ο οποίος βρίσκεται στην Κύπρο για να χαιρετίσει τις εργασίες του Παγκόσμιου Συνεδρίου Κυπρίων Διασποράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE