Τρεις ημέρες στο κελί για τον 43χρονο που καταζητείτο για υπόθεση κλοπής φορτηγού

Τρεις ημέρες στο κελί για τον 43χρονο που καταζητείτο για υπόθεση κλοπής φορτηγού

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης για τρεις ημέρες εναντίον άνδρα ηλικίας 43 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής φορτηγού οχήματος, πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς σε περιουσία και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία τα αδικήματα διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 12 και 13 Νοεμβρίου, στην επαρχία Αμμοχώστου, ενώ το φορτηγό εντοπίστηκε στις 18 του ίδιου μήνα, σε περιοχή της επαρχίας Λευκωσίας.

Ο 43χρονος, ο οποίος καταζητείτο για την υπόθεση εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες.

Σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης για τρεις ημέρες.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου διερευνά την υπόθεση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Τη θέση ότι η Λευκωσία είναι πανέτοιμη για όλα τα σενάρια, για όλες τις ενδεχόμενες και μη εκπλήξεις εξέφρασε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στα πλαίσια της διακαναλικής συνέντευξης που παραχώρησε το βράδυ της Τετάρτης, στους πέντε μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE