Τραγωδία στο Ιράν: Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες από έκρηξη σε πολυκατοικία

Τραγωδία στο Ιράν: Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες από έκρηξη σε πολυκατοικία

νας νεκρός και τρεις τραυματίες είναι ο απολογισμός έκρηξης σε πολυκατοικία, στην επαρχία Μαζανταράν του βόρειου Ιράν, όπως μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων IRIB.

Η ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε νωρίς το πρωί στην περιοχή Μπαμπολσάρ, καταστρέφοντας τρία διαμερίσματα και προκαλώντας υλικές ζημιές σε παρακείμενα κτίρια.

Σύμφωνα με το IRIB, νεκρός είναι ένας 50χρονος τον οποίο το ωστικό κύμα της έκρηξης εκσφενδόνισε από διαμέρισμα του τρίτου ορόφου αρκετά μέτρα μακριά από το κτίριο. Τραυματίστηκαν επίσης ένας άνδρας περίπου 50 ετών, μια 37χρονη γυναίκα και ένα 14χρονο κορίτσι.

Η έκρηξη αποδίδεται σε διαρροή φυσικού αερίου, αναφέρει το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε αναμονή κρίσιμων εκθέσεων για τις πυρκαγιές - Σενάρια ανασχηματισμού στο τραπέζι του Χριστοδουλίδη

Σε αναμονή κρίσιμων εκθέσεων για τις πυρκαγιές - Σενάρια ανασχηματισμού στο τραπέζι του Χριστοδουλίδη

Η πρόσφατη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη και αφορούσε τις αποζημιώσεις προς τους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην ορεινή Λεμεσό, δεν περιορίστηκε μόνο στην εξέταση μέτρων ανακούφισης. Στο παρασκήνιο, επανέρχεται εντονότερα από ποτέ το ενδεχόμενο ενός επικείμενου ανασχηματισμού, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, να διατηρεί όλα τα σενάρια ανοιχτά και να ζητά «πλήρη και τεκμηριωμένη αξιολόγηση» των γεγονότων από τους αρμόδιους φορείς.

BEST OF TOTHEMAONLINE