Τραγωδία στο Ιράν: Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες από έκρηξη σε πολυκατοικία

Τραγωδία στο Ιράν: Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες από έκρηξη σε πολυκατοικία

νας νεκρός και τρεις τραυματίες είναι ο απολογισμός έκρηξης σε πολυκατοικία, στην επαρχία Μαζανταράν του βόρειου Ιράν, όπως μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων IRIB.

Η ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε νωρίς το πρωί στην περιοχή Μπαμπολσάρ, καταστρέφοντας τρία διαμερίσματα και προκαλώντας υλικές ζημιές σε παρακείμενα κτίρια.

Σύμφωνα με το IRIB, νεκρός είναι ένας 50χρονος τον οποίο το ωστικό κύμα της έκρηξης εκσφενδόνισε από διαμέρισμα του τρίτου ορόφου αρκετά μέτρα μακριά από το κτίριο. Τραυματίστηκαν επίσης ένας άνδρας περίπου 50 ετών, μια 37χρονη γυναίκα και ένα 14χρονο κορίτσι.

Η έκρηξη αποδίδεται σε διαρροή φυσικού αερίου, αναφέρει το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Την άποψη ότι είναι χρήσιμα τα ήρεμα νερά καθώς και οι ήρεμοι αιθέρες, εξέφρασε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας Νίκος Δένδιας, ο οποίος επισκέπτεται την Κύπρο. Μιλώντας ύστερα από τη συνάντηση με τον Κύπριο ομόλογό του Βασίλη Πάλμα, ο κ. Δένδιας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην τουρκική συμπεριφορά ειδικότερα τις τελευταίες ημέρες, στην Κάσο, βόρεια της Κρήτης, αλλά και η αντίδραση της Άγκυρας στο ζήτημα των περιβαλλοντικών πάρκων στις Κυκλάδες, λέγοντας πως οι κινήσεις αυτές, «δεν με καθιστούν ιδιαίτερα αισιόδοξο».

BEST OF TOTHEMAONLINE