Συνελήφθη 20χρονος που εξαπάτησε 58χρονο στην Κοζάνη - Του πήρε 4.000 ευρώ προσποιούμενος τον λογιστή του

Συνελήφθη 20χρονος που εξαπάτησε 58χρονο στην Κοζάνη - Του πήρε 4.000 ευρώ προσποιούμενος τον λογιστή του

Εξιχνιάσθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κοζάνης, υπόθεση απάτης, που τελέστηκε σε βάρος 58χρονου.

Ειδικότερα, ο 58χρονος κατήγγειλε ότι τέλη Ιουλίου του τρέχοντος έτους εξαπατήθηκε, διότι επικοινώνησε τηλεφωνικώς με άγνωστο άτομο, το οποίο παρουσιάζοντας του ψευδή γεγονότα ως αληθινά, προσποιούμενος το λογιστή του, και αφού τον έπεισε, μετέφερε σε τραπεζικό λογαριασμό, το χρηματικό ποσό των 4.000 ευρώ περίπου.

Μετά από ενδελεχή έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 20χρονου ημεδαπού σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για απάτη.

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κοζάνης, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανέπεμψε έξι νόμους - Ζήτησε από τη Βουλή μικρές αλλαγές για πολλαπλές συντάξεις

ΠτΔ: Ανέπεμψε έξι νόμους - Ζήτησε από τη Βουλή μικρές αλλαγές για πολλαπλές συντάξεις

Υπέρ των Νόμων που ψήφισε η Βουλή για τη ρύθμιση των πολλαπλών συντάξεων κρατικών αξιωματούχων τάσσεται επί της αρχής ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Ωστόσο, στη βάση υποδείξεων της Νομικής Υπηρεσίας, ζητεί από τη Βουλή να προβεί σε μικρές αλλαγές, ώστε να ξεπεραστούν ζητήματα που αφορούν τη συνταγματικότητα ή τη δυνατότητα εφαρμογής τους, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE