Εφιαλτικές στιγμές για γυναίκα σε τροχοκάθσιμα στη Λάρνακα! Πλημμύρησε το σπίτι της και εγκλωβίστηκε στο εσωτερικό

Εφιαλτικές στιγμές για γυναίκα σε τροχοκάθσιμα στη Λάρνακα! Πλημμύρησε το σπίτι της και εγκλωβίστηκε στο εσωτερικό

Ηλικιωμένη γυναίκα που βρισκόταν σε τροχοκάθισμα, διασώθηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία από οικία που πλημμύρισε από παρακείμενο χείμαρρο στην Αραδίππου.

`Οπως αναφέρεται σε έκτακτο δελτίο Τύπου της ΠΥ, κάτοικοι αντιμετώπισαν προβλήματα από τις σφοδρές βροχοπτώσεις σε διάφορες περιοχές.

Από το μεσημέρι που άρχισε η βροχόπτωση η ΠΥ δέχτηκε, μέχρι στιγμής, 39 κλήσεις για βοήθεια σε περιοχές της Λευκωσίας ( Δάλι, Λύμπια, Σια, Κόρνος, Μοσφιλωτή) της Λάρνακας ( Αραδίππου, Παναγία Αμπελιών) και της Λεμεσού ( Γερμασόγια , Μουτταγιάκα). Κλήθηκε προσωπικό εκτός Υπηρεσίας.

Άγιο είχε η ηλικιωμένη γυναίκα η οποία διασώθηκε απο πυροσβέστες. Όταν αντιλήφθηκε ότι ο κίνδυνος την πλησίαζε, τηλεφώνησε στην πυροσβεστική, η οποία κινητοποιήθηκε άμεσα με όχημα και τέσσερις πυροσβέστες.

Φτάνοντας στο σημείο, οι πυροσβέστες, διάσωσαν την ηλικιωμένη και την μετέφεραν σε ασφαλές μέρος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το Σάββατο 25/5 η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Πανέτοιμοι για συνέχιση προσπάθειας»

Το Σάββατο 25/5 η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Πανέτοιμοι για συνέχιση προσπάθειας»

Συνάντηση με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα έχει το ερχόμενο Σάββατο, 25 Μαΐου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος εξέφρασε εκ νέου την ετοιμότητα της ε/κ πλευράς για συνέχιση της προσπάθειας επανεκκίνησης των διαπραγματεύσεων.