Στο νοσοκομείο διασωληνωμένος Μητροπολίτης στην Ελλάδα

Στο νοσοκομείο διασωληνωμένος Μητροπολίτης στην Ελλάδα

Διασωληνώθηκε ο Μητροπολίτης Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανής και Κονίτσης Ανδρέας ο οποίος αργά το μεσημέρι την παραμονή των Χριστουγέννων, διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα με σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Σύμφωνα με το epiruspost.gr, μετά τις απαραίτητες εξετάσεις που έγιναν κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο όπου θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Για την κατάσταση της υγείας του ενημερώθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Έπεσε η αυλαία» στην υπόθεση των πολιτογραφήσεων: Αθωώθηκαν Τζιοβάνης και Συλλούρης - «Δεν κρατώ κακία σε κανένα - Δεν θα υπάρξει συμμετοχή στις Βουλευτικές»

«Έπεσε η αυλαία» στην υπόθεση των πολιτογραφήσεων: Αθωώθηκαν Τζιοβάνης και Συλλούρης - «Δεν κρατώ κακία σε κανένα - Δεν θα υπάρξει συμμετοχή στις Βουλευτικές»

«Έπεσε η αυλαία» σήμερα στην πολύκροτη ποινική υπόθεση για το πρόγραμμα για κατ’ εξαίρεση πολιτογραφήσεων ξένων επενδυτών που συνδέεται με το ρεπορτάζ του Al Jazeera, στη βάση και του πορίσματος που ετοίμασε η Επιτροπή Μύρωνα Νικολάτου. Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας ανακοίνωσε την απόφασή του για την αθώωση του πρώην Προέδρου της Βουλής Δημήτρη Συλλούρη και πρώην βουλευτή και επιχειρηματία Χριστάκη Τζιοβάνη. Δείτε όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE