Πανικός σε μπαρ στην Ελλάδα: Άγρια συμπλοκή μεταξύ θαμώνων με φωνές και αναποδογυρισμένα τραπέζια - Δείτε βίντεο

Πανικός σε μπαρ στην Ελλάδα: Άγρια συμπλοκή μεταξύ θαμώνων με φωνές και αναποδογυρισμένα τραπέζια - Δείτε βίντεο

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων στα Χανιά, όταν, ομάδα νεαρών, θαμώνες μαγαζιού ξεκίνησαν να τσακώνονται έντονα, με ορισμένους να πιάνονται και στα χέρια.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το flashnews.gr, το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 10:00 το βράδυ, σε μαγαζί στο Ενετικό λιμάνι, το οποίο φιλοξενούσε ένα μεγάλο πάρτι. Εκεί, μετά από μία φαινομενικά ασήμαντη αφορμή, δύο παρέες ξεκίνησαν να διαπληκτίζονται.

Η κατάσταση βγήκε γρήγορα εκτός ελέγχου, καθώς στον άγριο τσακωμό ξεκίνησαν να παρεμβαίνουν ακόμη περισσότερα άτομα, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν έλειψε και το ξύλο μεταξύ των νεαρών θαμώνων.

Το βίντεο από το περιστατικό είναι ενδεικτικό της αγριότητας του τσακωμού:

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας αν θέλει να έχει ένα γεωστρατηγικό ρόλο και να ενισχύσει την γεωστρατηγική αυτονομία της, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την άφιξή του στην άτυπη σύνοδο των 27 ηγετών των κρατών μελών στο Μέγαρο Εγκμόντ στις Βρυξέλλες, τονίζοντας πως αν και η άμυνα είναι ευθύνη των κρατών μελών, «υπάρχει κοινό ευρωπαϊκό συμφέρον» και πως θεωρεί πως σήμερα θα μπει η βάση για τα επόμενα βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE