Δημιούργησε «μαγευτικό» τοπίο η «ELENA» - Χιονίζει στο Τρόοδος, έκλεισαν οι δρόμοι -Βίντεο

Δημιούργησε «μαγευτικό» τοπίο η «ELENA» - Χιονίζει στο Τρόοδος, έκλεισαν οι δρόμοι  -Βίντεο

Τα χιόνια... έφερε μαζί της η κακοκαιρία «ELENA» αφού σε διάφορες περιοχές του Τροόδους άρχισε να χιονίζει εδώ και λίγη ώρα. 

Υπενθυμίζεται ότι σε ισχύ τέθηκε στις 12 το μεσημέρι η κίτρινη προειδοποίηση που εξέδωσε το Τμήμα Μετεωρολογίας για βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.

Η ενημέρωση της Αστυνομίας

Οι δρόμοι που οδηγούν στο #Τρόοδος (Πλατρών – Τροόδους, Καρβουνά – Τροόδους, Προδρόμου - Τροόδους) είναι κλειστοί για ΟΛΑ τα οχήματα λόγω χιονόπτωσης. Στην περιοχή Πλατρών, παρατηρείται έντονη βροχόπτωση. Οδηγοί προσεκτικοί, χαμηλές ταχύτητες, αποστάσεις ασφαλείας.

Δείτε βίντεο που δημοσιεύθηκαν στην ομάδα «Καιρόφιλοι Κύπρου»:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δήλωσε την Τετάρτη μετά από συνάντησή της με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, ότι συνάντησε τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα για να λάβει μήνυμα που της απεστάληκε από την Αγκυρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE