Θάνατος 52χρονου στη Λεμεσό: Διέμενε παράνομα στην Κύπρο - Αποκλείστηκε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας

Θάνατος 52χρονου στη Λεμεσό: Διέμενε παράνομα στην Κύπρο - Αποκλείστηκε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας

Υπόθεση αιφνίδιου θανάτου 52 ετών άντρα διερευνά η Αστυνομία στη Λεμεσό. Ο  άντρας εντοπίστηκε αναίσθητος στην περιοχή Εναερίου το βράδυ των Χριστουγέννων.  

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 52χρονος είναι από τη Γεωργία, και διέμενε παράνομα στην Κύπρο. Εντοπίστηκε αναίσθητος  λίγο μετά τις 21.00 χθες σε ανοικτό χώρο στην περιοχή Εναερίου.

Διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού με ασθενοφόρο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, έχει αποκλειστεί εκ πρώτης όψεως εγκληματική ενέργεια, και ο άντρας φέρεται να είχε καταναλώσει προηγουμένως μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Τα ακριβή αίτια θανάτου αναμένεται να διαφανούν στη νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί σε μεταγενέστερο στάδιο, ενώ οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Μια ισχυρή ΕΕ σημαίνει και μια ισχυρή Κυπριακή Δημοκρατία

ΠτΔ: Μια ισχυρή ΕΕ σημαίνει και μια ισχυρή Κυπριακή Δημοκρατία

Μια ισχυρή Ευρωπαϊκή Ένωση σημαίνει και μια ισχυρή Κυπριακή Δημοκρατία, λέει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στο Χ, ενόψει της ανάληψης της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ από την Κύπρο την 1η Ιανουαρίου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE