Πυκνή χιονόπτωση στο Τρόοδος - Θυμίζει κάτι από χριστουγεννιάτικη ταινία - Δείτε βίντεο

Πυκνή χιονόπτωση στο Τρόοδος - Θυμίζει κάτι από χριστουγεννιάτικη ταινία - Δείτε βίντεο

Βίντεο σε ανάρτηση του kitasweather.com στο facebook δείχνει ένα κατάλευκο τοπίο μετά από πυκνή χιονόπτωση στο Τρόοδος που άρχισε μετά τις 18:00 το απόγευμα.

Σύμφωνα με την μετεωρολογική πλατφόρμα του Έρικ Κίτα, το απόγευμα άρχισε να παρατηρείται προοδευτική γενίκευση των φαινομένων κυρίως σε δυτικά και νότια τμήματα του νησιού ενώ νωρίτερα είχαμε και εκδήλωση μεμονωμένης καταιγίδας στα νότια παράλια μεταξύ Λεμεσού - Λάρνακας.

Τις επόμενες ώρες βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες θα εισέρχονται στο νησί κατά περιόδους από τα νοτιοδυτικά και θα ακολουθούν βορειοανατολική πορεία. Πιο συχνά και πιο αξιόλογα τα φαινόμενα στο νοτιοδυτικό 1/2 του νησιού. Στην περιοχή του Τροόδους θα σημειώνεται χιονόπτωση, η οποία κατά διαστήματα θα είναι πυκνή με αξιόλογες χιονοστρώσεις. Αυτό το καιρικό σκηνικό θα συνεχίσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες αύριο.

Δείτε βίντεο εδώ.

Δείτε ζωντανή εικόνα εδώ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE