Ένοχος για απόπειρα ληστείας στην Ελλάδα πιάστηκε στη Λεμεσό - Καταδικάστηκε ερήμην του

Ένοχος για απόπειρα ληστείας στην Ελλάδα πιάστηκε στη Λεμεσό - Καταδικάστηκε ερήμην του

Σήμερα το απόγευμα ενώ μέλη της Ποδηλατικής αστυνόμευσης βρίσκονταν περιπολία στην οδό Αγία Ζώνης στην Λεμεσό, ανέκοψαν για έλεγχο 41χρoνο και αφού έλεγξαν τα στοιχεία του διαπίστωσαν ότι εναντίον του εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης το οποίο εκδόθηκε από τις Ελληνικές Αρχές.

Αυτός συνελήφθη και μεταφέρθηκε στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε ότι εναντίον του εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για να εκτίσει ποινή πέντε χρονών και 11 μηνών που του είχε επιβληθεί για υπόθεση απόπειρας ληστείας που διαπράχτηκε στην Θεσσαλονίκη και καταδικάστηκε ερήμην του.

Ο 41 χρόνος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση και αναμένεται να παρουσιαστεί αύριο Παρασκευή ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για να ξεκινήσει η διαδικασία έκδοσης του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο στη Γενεύη πριν από τη διευρυμένη διάσκεψη

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο στη Γενεύη πριν από τη διευρυμένη διάσκεψη

Συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί το πρωί της Δευτέρας 17 Μαρτίου στη Γενεύη, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE