Καθυστερήσεις και ταλαιπωρία λόγω ομίχλης σε μεγάλα αεροδρόμια στην Βρετανία

Καθυστερήσεις και ταλαιπωρία λόγω ομίχλης σε μεγάλα αεροδρόμια στην Βρετανία

Οι επιβάτες σε ορισμένα από τα πιο πολυσύχναστα αεροδρόμια της Βρετανίας, περιλαμβανομένων του Γκάτγουικ και του Μάντσεστερ αντιμετωπίζουν προβλήματα λόγω ομίχλης την Παρασκευή. 

Σύμφωνα με το BBC, ο κύριος πάροχος ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας του Ηνωμένου Βασιλείου, Nats, αναφέρει ότι η ροή των πτήσεων έχει μειωθεί για λόγους ασφαλείας. 

«Λόγω εκτεταμένης ομίχλης, έχουν τεθεί σε ισχύ προσωρινοί περιορισμοί της εναέριας κυκλοφορίας σε αρκετά αεροδρόμια σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο σήμερα», προσθέτει ο Nats. 

Δεκάδες πτήσεις από το Χίθροου καθυστέρησαν ή ακυρώθηκαν επίσης αλλά εκπρόσωπος Τύπου του αεροδρομίου, με την οποία επικοινώνησε το BBC, δεν διευκρίνισε αν οι διακοπές οφείλονταν στον καιρό. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δήλωσε την Τετάρτη μετά από συνάντησή της με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, ότι συνάντησε τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα για να λάβει μήνυμα που της απεστάληκε από την Αγκυρα.