Τραγωδία στη Λευκωσία: Έχασε τη ζωή του το 4χρονο αγοράκι που έπεσε από μπαλκόνι
Τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (12/9) στην Έγκωμη, όπου ένα τετράχρονο αγόρι έχασε τη ζωή του μετά από πτώση από μπαλκόνι πολυκατοικίας.

Η φωτιά ξέσπασε το βράδυ της 29ης Νοεμβρίου 2024, σε διαμέρισμα στη Λεμεσό, όπου διέμενε ο 30χρονος. Από τη φωτιά, τραυματίστηκε ελαφρά ο ίδιος, ενώ συγγενικό του πρόσωπο, ηλικίας 70 ετών, το οποίο επίσης διέμενε στο διαμέρισμα, υπέστη σοβαρά εγκαύματα.
Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 30χρονου, βάσει της οποίας εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψής του. Ο 30χρονος συνελήφθη χθες και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
Το πρωί σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο εξέδωσε διάταγμα κράτησής του, διάρκειας τριών ημερών.
Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




