Τουρίστας έχασε τη ζωή του από επίθεση καρχαρία στην Αίγυπτο

Τουρίστας έχασε τη ζωή του από επίθεση καρχαρία στην Αίγυπτο

Ένας ξένος τουρίστας έχασε την ζωή του και ένας ακόμη τραυματίσθηκε από επίθεση καρχαρία στην Ερυθρά Θάλασσα, ανοικτά των αιγυπτιακών ακτών, ανακοίνωσε το υπουργείο Περιβάλλοντος της Αιγύπτου.

«Δύο ξένοι δέχθηκαν στην περιοχή του Μάρσα Αλάμ επίθεση καρχαρία που τραυμάτισε τον έναν και σκότωσε τον άλλο», αναφέρεται στην ανακοίνωση του υπουργείου. Η εθνικότητα των θυμάτων δεν διευκρινίσθηκε.

Η περιοχή αποκλείσθηκε και το κολύμπι εκεί απαγορεύεται για το επόμενο διήμερο.

Το υπουργείο διευκρίνισε ότι το περιστατικό συνέβη σε βαθιά νερά, εκτός της ζώνης που χρησιμοποιείται για κολύμπι.

Οι ακτές της Ερυθράς Θάλασσας είναι σημαντική τουριστική περιοχή για την αιγυπτιακή οικονομία.

Η εμφάνιση καρχαριών δεν είναι σπάνια στην θαλάσσια αυτή περιοχή, αλλά σπανίως σημειώνονται επιθέσεις κατά κολυμβητών και αυτές σε μεγάλη απόσταση από τις ακτές.

Τον Ιούνιο 2023, ρώσος τουρίστας έχασε την ζωή του από επίθεση καρχαρία ανοικτά της Χουργκάντα στην Ερυθρά Θάλασσα.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μετά το δείπνο - «Είμαι ικανοποιημένος από τη συζήτηση, αν με ρωτάτε για το θετικό πρόσημο θα δούμε αύριο»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μετά το δείπνο - «Είμαι ικανοποιημένος από τη συζήτηση, αν με ρωτάτε για το θετικό πρόσημο θα δούμε αύριο»

Ευελπιστώ αύριο να ακούσω θετικές εξελίξεις, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης σε σχέση με τα αποτελέσματα της τριμερούς συνάντησης ανάμεσα στον ίδιο, τον ΓΓ των ΗΕ και τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE