Έντονη βροχή και χαλαζόπτωση στις περιοχές του αυτοκινητοδρόμου Λεμεσού-Πάφου επηρεάζουν την κυκλοφορία

Έντονη βροχή και χαλαζόπτωση στις περιοχές του αυτοκινητοδρόμου Λεμεσού-Πάφου επηρεάζουν την κυκλοφορία

Έντονη βροχή, χαλαζόπτωση και ισχυροί άνεμοι, επηρεάζουν την κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Πάφου και στο ευρύτερο οδικό δίκτυο των περιοχών κατά μήκος του αυτοκινητοδρόμου, γύρω στις 11.30 το μεσημέρι της Δευτέρας.

Λόγω ροής και συσσώρευσης νερού οι δρόμοι είναι ολισθηροί, ενώ η ορατότητα είναι περιορισμένη.

Η Αστυνομία συστήνει ιδιαίτερη προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς, οι οποίοι καλούνται να οδηγούν τα οχήματα τους με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να έχουν αναμμένα τα φώτα πορείας των οχημάτων τους.

Οι δρόμοι στα ορεινά και ειδικότερα οι δρόμοι που οδηγούν στο Τρόοδος, είναι ανοικτοί για όλα τα οχήματα, ωστόσο, παγετός στις περιοχές του Τροόδους, καθιστά ολισθηρό το οδόστρωμα των δρόμων.

Επισημαίνεται ότι λόγω των χειμερινών συνθηκών που επικρατούν, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο είναι μεταβαλλόμενη. Προτρέπεται το κοινό όπως πριν τις διακινήσεις του, ενημερώνεται για την κατάσταση των δρόμων μέσω και των ανακοινώσεων που δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Τη θέση ότι η Λευκωσία είναι πανέτοιμη για όλα τα σενάρια, για όλες τις ενδεχόμενες και μη εκπλήξεις εξέφρασε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στα πλαίσια της διακαναλικής συνέντευξης που παραχώρησε το βράδυ της Τετάρτης, στους πέντε μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE