«Θα σε καθαρίσω» -Απείλησε να καρφώσει με πιρούνι την μητέρα του 29χρονος στον Βόλο

«Θα σε καθαρίσω» -Απείλησε να καρφώσει με πιρούνι την μητέρα του 29χρονος στον Βόλο

Δεν άντεξε τις απειλές η μητέρα ενός 29χρονου και μετά από καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία τον οδήγησε στο αυτόφωρο.

Ο 29χρονος από τον Βόλο, απείλησε να σκοτώσει την μητέρα του και τον σύντροφό της, την ώρα που οι τρεις τους έτρωγαν στο οικογενειακό τραπέζι.

Ο 29χρονος, το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής, την ώρα που βρισκόταν στην κουζίνα μαζί με την 52χρονη μητέρα του και τον σύντροφό της, άρχισε να φωνάζει. Η κατάσταση χειροτέρεψε, όταν η 52χρονη του ζήτησε να ηρεμήσει, με τον γιο της να αρπάζει ένα πιρούνι και να απειλεί να “καθαρίσει” το ζευγάρι.

Στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία, η οποία συνέλαβε τον 29χρονο και τον οδήγησε χθες το πρωί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου με τις κατηγορίες της ενδοοικογενειακής απειλής, της εξύβρισης και της απείθειας.

Το δικαστήριο , σύμφωνα με το gegonotanews.gr, ανέβαλε την εκδίκαση της υπόθεσης για σήμερα προκειμένου να μπορέσει να παρευρεθεί ο αστυνομικός που τον συνέλαβε και να καταθέσει έως μάρτυρας. Ο 29χρονος παραμείνει υπό κράτηση.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Με τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στρέφονται οι προσδοκίες για το επόμενο βήμα στο Κυπριακό. Ο Πρόεδρος εξέφρασε την ελπίδα ότι οι επαφές που βρίσκονται σε εξέλιξη θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ουσιαστική πρόοδο και επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE