ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτόν ψάχνει η Αστυνομία για μαχαιροφορία και οπλοφορία στην Αγία Νάπα - Φωτογραφία του στη δημοσιότητα

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτόν ψάχνει η Αστυνομία για μαχαιροφορία και οπλοφορία στην Αγία Νάπα - Φωτογραφία του στη δημοσιότητα

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του Munish Kumar, 38 ετών, από την Ινδία, εναντίον του οποίου εκκρεμεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση επίθεση με πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, μαχαιροφορίας και οπλοφορίας προς διέγερση τρόμου, αδικήματα που διαπράχθηκαν στις 29 Δεκεμβρίου 2024, στην Αγία Νάπα.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με τον Αστυνομικό Σταθμό Αγίας Νάπας, στο τηλέφωνο 23-803220 ή τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Την άποψη ότι είναι χρήσιμα τα ήρεμα νερά καθώς και οι ήρεμοι αιθέρες, εξέφρασε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας Νίκος Δένδιας, ο οποίος επισκέπτεται την Κύπρο. Μιλώντας ύστερα από τη συνάντηση με τον Κύπριο ομόλογό του Βασίλη Πάλμα, ο κ. Δένδιας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην τουρκική συμπεριφορά ειδικότερα τις τελευταίες ημέρες, στην Κάσο, βόρεια της Κρήτης, αλλά και η αντίδραση της Άγκυρας στο ζήτημα των περιβαλλοντικών πάρκων στις Κυκλάδες, λέγοντας πως οι κινήσεις αυτές, «δεν με καθιστούν ιδιαίτερα αισιόδοξο».

BEST OF TOTHEMAONLINE

ΑΠΟΕΛ: Πίεση!

ΑΠΟΕΛ: Πίεση!