Καιρός: «Παγωμένη» η Παραμονή, «χαρούμενη» η Πρωτοχρονιά – Η πρόγνωση μέχρι και το Σάββατο

Καιρός: «Παγωμένη» η Παραμονή, «χαρούμενη» η Πρωτοχρονιά – Η πρόγνωση μέχρι και το Σάββατο

Η χαμηλή πίεση που μας επηρεάζει κινείται νοτιοανατολικά και εξασθενεί, ενώ σχετικά ψηλή πίεση αναμένεται από αύριο Πρωτοχρονιά, σύμφωνα με το τελευταίο δελτίο καιρού από το Τμήμα Μετεωρολογίας.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα καταστούν, κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί αργότερα ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 4 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 8 στα παράλια και γύρω στους μείον 1 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά και τοπικά στα ημιορεινά θα υπάρχει παγετός.

Αύριο Τετάρτη, 1η του νέου έτους, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που νωρίς το απόγευμα στα ορεινά και στα νοτιοανατολικά θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν, βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά μεταβλητοί ασθενείς 3 και παροδικά μέχρι μέτριοι 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 18 στα παράλια και γύρω στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που παροδικά θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις κυρίως στα ορεινά. Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος από μέσες και ψηλές νεφώσεις. Η θερμοκρασία μέχρι την Παρασκευή δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή για να κυμαίνεται κοντά και λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, ενώ το Σάββατο αναμένεται να σημειώσει μικρή άνοδο.

Το ύψος του χιονιού κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 3 εκατοστά στην πλατεία Τροόδους και 24 εκατοστά στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόσκληση Τραμπ σε Χριστοδουλίδη-Μητσοτάκη για "Συμβούλιο Ειρήνης"

Πρόσκληση Τραμπ σε Χριστοδουλίδη-Μητσοτάκη για "Συμβούλιο Ειρήνης"

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τράμπ προσκάλεσε στην Ουάσιγκτον τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κυριάκο Μητσοτάκη, στο πρώτο "Συμβούλιο Ειρήνης" που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Φεβρουαρίου, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE