Κανονικά η κυκλοφορία στον δρόμο Λευκωσίας-Τροόδους

Κανονικά η κυκλοφορία στον δρόμο Λευκωσίας-Τροόδους

Αποκαταστάθηκε η λειτουργία των φώτων τροχαίας στις συμβολές Ακακίου και Περιστερώνας

Κανονικά συνεχίζει η κυκλοφορία στον δρόμο Λευκωσίας – Τροόδους, γύρω στις 3.30 το απόγευμα της Τετάρτης, ενώ η λειτουργία των φώτων τροχαίας στις συμβολές Ακακίου και Περιστερώνας, έχει αποκατασταθεί.

Τα φώτα τροχαίας στις δύο συμβολές είχαν τεθεί εκτός λειτουργίας, νωρίτερα το μεσημέρι, λόγω βλάβης. Μέλη της Αστυνομίας, βρίσκονταν στις δύο συμβολές για ρύθμιση της τροχαίας κίνησης και παροχή τροχαίων διευκολύνσεων, αφού στον δρόμο παρουσιαζόταν πυκνή τροχαία κίνηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Μετά τις επικρίσεις που διατυπώνει το ΑΚΕΛ αναφορικά με το πόρισμα της Ερευνητικής Επιτροπής για την υπόθεση των ελαττωματικών αερόσακων TAKATA, η Κυβέρνηση προχωρεί σε απάντηση μέσω γραπτής δήλωσης του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρα Παπαδόπουλου.