Τροχαίο δυστύχημα στις Πρέσπες με δύο νεκρούς: Μάχη για τη ζωή του δίνει ο 17χρονος τραυματίας

Τροχαίο δυστύχημα στις Πρέσπες με δύο νεκρούς: Μάχη για τη ζωή του δίνει ο 17χρονος τραυματίας

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο 17χρονος που τραυματίστηκε σοβαρά στο τροχαίο δυστύχημα, που συνέβη την Τρίτη (31/12) στον επαρχιακό δρόμο Λαιμού Πρεσπών – Φλώρινας.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 17χρονος που φέρει σοβαρό χτύπημα και αιμάτωμα στο κεφάλι, αλλά και πολλαπλά κατάγματα, εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης, όπου κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του.

Είχε προηγηθεί πολύωρη χειρουργική επέμβαση στο Νοσοκομείο της Φλώρινας, όπου αρχικά διακομίστηκε.

Το τροχαίο σημειώθηκε όταν το όχημα, στο οποίο επέβαινε ως συνοδηγός ο 17χρονος, για άγνωστο λόγο, εξετράπη της πορείας του, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και έπεσε σε δενδροστοιχία του δρόμου. Από τη σφοδρή σύγκρουση ανασύρθηκαν νεκροί ο 18χρονος οδηγός του οχήματος και ένας 16χρονος που βρισκόταν στο πίσω κάθισμα.

Τραγική φιγούρα ήταν ο πατέρας του 18χρονου θύματος καθώς είναι διασώστης του ΕΚΑΒ στο Κ.Υ. Πρεσπών και ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν στο σημείο.

Πηγή: ethnos.gr/ERT

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η νέα Βουλή πιάνει δουλειά με γεμάτη ατζέντα – Οι μεγάλες μεταρρυθμίσεις και οι εκκρεμότητες

Η νέα Βουλή πιάνει δουλειά με γεμάτη ατζέντα – Οι μεγάλες μεταρρυθμίσεις και οι εκκρεμότητες

Με μια απαιτητική νομοθετική ατζέντα βρίσκεται αντιμέτωπη η νέα Βουλή από Σεπτέμβριο. Στο τραπέζι βρίσκονται ήδη σημαντικά νομοσχέδια και προτάσεις νόμου που κατατέθηκαν μετά τις εκλογές του Μαΐου, ενώ παράλληλα το νέο Κοινοβούλιο έχει να διαχειριστεί μια σειρά από σημαντικές εκκρεμότητες που μεταφέρθηκαν από την προηγούμενη περίοδο.

BEST OF TOTHEMAONLINE