Υπουργός Δικαιοσύνης: Aπόπειρα φόνου η χρήση ναυτικής φωτοβολίδας - «Κάποιοι δεν βάζουν μυαλό»

Υπουργός Δικαιοσύνης: Aπόπειρα φόνου η χρήση ναυτικής φωτοβολίδας - «Κάποιοι δεν βάζουν μυαλό»

«Κάποιοι δεν βάζουν μυαλό και γίνονται έρευνες για να εντοπιστούν οι πραγματικοί ένοχοι για τη ρίψη ναυτικής φωτοβολίδας και ποιοι προκάλεσαν τις ζημιές στο γήπεδο καλαθόσφαιρας», ανέφερε ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Μάριος Χαρτσιώτης σχετικά με τα επεισόδια που σημειώθηκαν στη Λεμεσό το βράδυ της Πέμπτης 02 Ιανουαρίου.


Σε δηλώσεις του ο κ. Χαρτσιώτης, τόνισε ότι μετά από διοικητική έρευνα εξετάζονται πιθανές παραλήψεις από την Αστυνομία, σημειώνοντας παράλληλα ότι η ναυτική φωτοβολίδα είναι απαγορευμένο προϊόν.

«Αν κάποιος χρησιμοποιήσει εναντίον κάποιου, όταν συλληφθεί θα κατηγορείται για απόπειρα φόνου», είπε συγκεκριμένα.

Καταληκτικά δήλωσε ότι: «Προχωρούμε τάχιστα στην ολοκλήρωση νομοσχεδίων για τη βία στα γήπεδα».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ο «ρεαλισμός» του ΔΗΣΥ - Οι κρίσιμες στιγμές και το Εθνικό Συμβούλιο της ασυνεννοησίας

Ο «ρεαλισμός» του ΔΗΣΥ - Οι κρίσιμες στιγμές και το Εθνικό Συμβούλιο της ασυνεννοησίας

Τα όσα δήλωσε η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ και Πρόεδρος της Βουλής Αννίτα Δημητρίου αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε η ηγεσία του κόμματος μαζί με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη το απόγευμα της Τρίτης στο προεδρικό, δεν αποτελούν έκπληξη για όσους παρακολουθούν τις εξελίξεις γύρω από το Κυπριακό.