Εξπρές διαδρομές: Μόνιμη πλέον η Χ13 στη Λευκωσία - Νέα γραμμή και στη Λάρνακα - Όλες οι λεπτομέρειες

Εξπρές διαδρομές: Μόνιμη πλέον η Χ13 στη Λευκωσία - Νέα γραμμή και στη Λάρνακα - Όλες οι λεπτομέρειες

Η πρώτη αστική εξπρές διαδρομή στην Κύπρο Χ13, η οποία ξεκίνησε στη Λευκωσία ως πιλοτική τον Δεκέμβριο 2024, γίνεται πλέον μόνιμη από τις 7 Ιανουαρίου 2025.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Cyprus Public Transport, η διαδρομή Χ13 ξεκινά από το Μακάριο Στάδιο και καταλήγει στην Πλατεία Σολωμού περνώντας από τη Βουλή των Αντιπροσώπων και τα Δικαστήρια.

Η Cyprus Public Transport δεσμευμένη στην αναβάθμιση της υπηρεσίας των δημόσιων μεταφορών, προχωρά τώρα στην έναρξη της εξπρές διαδρομής Χ424 στη Λάρνακα με στόχο να παρέχει στους επιβάτες εύκολες και γρήγορες επιλογές. Το εξπρές δρομολόγιο Χ424 θα ξεκινά από την Πύλα με τελικό προορισμό τον Κεντρικό Σταθμό Λεωφορείων Λάρνακας και η έναρξη του έχει οριστεί για τις 27 Ιανουαρίου 2025. Τα δρομολόγια αυξάνονται σε 34 τις καθημερινές κάθε 30 λεπτά και τα Σαββατοκύριακα θα πραγματοποιούνται 16 δρομολόγια.

Το σκεπτικό πίσω από αυτή την υπηρεσία είναι το ίδιο με τη διαδρομή Χ13 δηλαδή η πιο άμεση και γρήγορη μεταφορά από το Σημείο Α στο Β, με λιγότερες στάσεις, μειώνοντας έτσι τον χρόνο ταξιδιού των επιβατών μεταξύ των σημείων εντός της πόλης.

Η Cyprus Public Transport θα συνεχίσει να βελτιώνει τις υπηρεσίες της για να κάνει τις μετακινήσεις με το λεωφορείο ακόμη πιο βολικές και γρήγορες μέχρι να τις καταστήσει την νούμερα 1 επιλογή έναντι του αυτοκινήτου για μετακινήσεις εντός και γύρω της πόλης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Μεταβαίνει στην Αίγυπτο μετά την πρόσκληση Τραμπ - Παρουσιάζει πλάνο ανοικοδόμησης της Γάζας

ΠτΔ: Μεταβαίνει στην Αίγυπτο μετά την πρόσκληση Τραμπ - Παρουσιάζει πλάνο ανοικοδόμησης της Γάζας

Στην Αίγυπτο μεταβαίνει αύριο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, για να συμμετάσχει στη Σύνοδο για την ανοικοδόμηση της Γάζας, έχοντας συγκεκριμένο σχεδιασμό που θα παρουσιάσει και που περιλαμβάνει τη συμμετοχή κυπριακών εταιρειών στην προσπάθεια ανοικοδόμησης της περιοχής.

BEST OF TOTHEMAONLINE