Θλίψη στην ΕΔΕΚ - Έφυγε από την ζωή η μητέρα μέλους του κόμματος

Θλίψη στην ΕΔΕΚ - Έφυγε από την ζωή η μητέρα μέλους του κόμματος

Θλίψη στην ΕΔΕΚ σκόρπισε ο θάνατος της Ελευθερίας Γεωργίου, μητέρας του Εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, Γιώργου Γεωργίου.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση η ΕΔΕΚ, «με βαθιά θλίψη πληροφορηθήκαμε την απώλεια της μητέρας του Εκπροσώπου Τύπου του Κόμματός μας συναγωνιστή Γιώργου Γεωργίου. Σε αυτές τις δύσκολες ώρες, εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια και τη συμπαράστασή μας προς τον ίδιο και την οικογένειά του».

«Ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο για να αντιμετωπίσουν την απώλεια, καθώς και να βρουν παρηγοριά στις όμορφες αναμνήσεις που άφησε πίσω της. Οι σκέψεις μας είναι μαζί τους», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ: «Κανένα σχόλιο» για το απειλητικό μήνυμα - Επιβεβαίωσε ότι στις 10 Φεβρουαρίου έρχεται η ντι Κάρλο στην Κύπρο

ΠτΔ: «Κανένα σχόλιο» για το απειλητικό μήνυμα - Επιβεβαίωσε ότι στις 10 Φεβρουαρίου έρχεται η ντι Κάρλο στην Κύπρο

Ό,τι κρίνει η Βοηθός ΓΓ των ΗΕ κα Ρόζμαρι ντι Κάρλο ότι μπορεί να βοηθήσει, η ανταπόκριση από δικής μας πλευράς είναι θετική, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες ότι η κα ντι Κάρλο θα βρίσκεται στην Κύπρο στις 10 Φεβρουαρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE