Πένθος στη Λεμεσό: Απεβίωσε ο Αντώνης Παντέχης - Πότε θα γίνει η κηδεία και η παράκληση της οικογένειας - Δείτε φωτογραφία του

Πένθος στη Λεμεσό: Απεβίωσε ο Αντώνης Παντέχης - Πότε θα γίνει η κηδεία και η παράκληση της οικογένειας - Δείτε φωτογραφία του

Θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου του Αντώνη Παντέχη σε ηλικία 101 ετών από την Λάπηθο.

Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει Σάββατο, 4 Ιανουαρίου η ώρα 11.00 π.μ. από την εκκλησία Τιμίου Σταυρού στα Πάνω Πολεμίδια και η ταφή στο νέο κοιμητήριο Πάνω Πολεμιδιών. Παράκληση της οικογένειας αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές για την εκκλησία και το Σπίτι του Μάριου.

Ο Αντιδήμαρχος και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου του Διαμερίσματος Πάνω Πολεμιδιών, με ανακοίνωση τους, εκφράζουν στην οικογένεια του τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια. Αιωνία του η μνήμη και ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν πριν τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη

Νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν πριν τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη

Άλλη μια συνάντηση, την τελευταία τους πριν την Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη, θα έχουν την Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν. Η συνάντηση, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών των δύο ηγετών και της συνέχισης της ουσιαστικής συζήτησης, ορίστηκε για τις 11:00 π.μ.

BEST OF TOTHEMAONLINE