Ατύχημα με τετράτροχη στον Μαχαιρά – Στο νοσοκομείο δύο πρόσωπα – Έπεσαν σε χαράδρα 8 μέτρων - Βίντεο

Ατύχημα με τετράτροχη στον Μαχαιρά – Στο νοσοκομείο δύο πρόσωπα – Έπεσαν σε χαράδρα 8 μέτρων - Βίντεο

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σε περιοχή του Μαχαιρά το μεσημέρι του Σαββάτου.

Συγκεκριμένα, ανταποκρίθηκαν πυροσβεστικοί σταθμοί της Λευκωσίας με ομάδα και όχημα διάσωσης σε περιοχή του Μαχαιρά για διάσωση δύο ατόμων τα οποία επέβαιναν σε τετράτροχο μηχανοκίνητο όχημα του οποίου είχε απωλέστει ο έλεγχος και έπεσε σε επικλινή χαράδρα βάθους 8 μέτρων περίπου.

Τα άτομα (άντρας 36 ετών-γυναίκα 38 ετών) προσεγγίστηκαν, σταθεροποιήθηκαν από τα μέλη μας και αφού τοποθετήθηκαν σε ειδικό φορείο ανασύρθηκαν με ειδική διασωστική εξάρτυση και σχοινιά στο ύψος χωματόδρομου όπου παραδόθηκαν στη Υπηρεσία Ασθενοφορών για περαιτέρω επιτόπια περίθαλψη και μεταφορά τους με ασθενοφόρο στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Είχαν και οι δύο τις αισθήσεις τους και συνεργάζονταν κατά την σταθεροποίηση και ανάσυρσή τους από τα μέλη μας. Η ώρα κλήσης για το περιστατικό ήταν 13:34.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ σε κρίσιμο σταυροδρόμι: Πιέσεις, δημοσκοπήσεις και η μάχη για τον ρυθμιστικό ρόλο

ΔΗΚΟ σε κρίσιμο σταυροδρόμι: Πιέσεις, δημοσκοπήσεις και η μάχη για τον ρυθμιστικό ρόλο

Η ομιλία του Προέδρου του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλου, ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής, για την επικύρωση των ψηφοδελτίων για τις βουλευτικές εκλογές σηματοδοτεί την είσοδο του κόμματος στην τελική ευθεία για τις βουλευτικές εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE