Θάνατος Ουκρανού στη Λεμεσό: Ακόμα λίγες μέρες στο κελί η 63χρονη ύποπτη για τον φόνο του συζύγου της

Θάνατος Ουκρανού στη Λεμεσό: Ακόμα λίγες μέρες στο κελί η 63χρονη ύποπτη για τον φόνο του συζύγου της

Ανανεώθηκε το πρωί, για άλλες τέσσερις μέρες, το διάταγμα προσωποκράτησης της 63χρονης που συνελήφθη ως ύποπτη για τον φόνο που του 62χρονου Ουκρανού συζύγου της, Vitaly Shostak, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός στην οικία τους, το βράδυ της 27ης Δεκεμβρίου, στη Λεμεσό.

Οι εξετάσεις των αστυνομικών ανακριτών του ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζονται, όσον αφορά τις συνθήκες θανάτου του 62χρονου, ο οποίος έφερε τραύμα στο στήθος από μαχαίρι, ενώ η ύποπτη φέρεται να εμμένει στη θέση της ότι ο θάνατος του προήλθε από αυτοχειρία.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Νικόλα Χαραλάμπους, ο οποίος διενήργησε νεκροτομή την περασμένη Κυριακή, ο θάνατος του 62χρονου επήλθε από εσωτερική αιμορραγία «προκληθείσα από νύσσον και τέμνον όργανο», ενώ δεν εντοπίστηκαν οποιαδήποτε σημάδια που να υποδεικνύουν ότι προηγήθηκε πάλη.

Εν αναμονή ολοκλήρωσης των εξετάσεων, η Αστυνομία, που διερευνά υπόθεση φόνου εκ προμελέτης, ζήτησε σήμερα και εξασφάλισε ανανέωση του διατάγματος κράτησης της 62χρονης, για άλλες τέσσερις μέρες.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο πιο κρίσιμος γύρος επαφών Ολγκίν: Ρευστό σκηνικό, υψηλές ταχύτητες και νέες ισορροπίες στο Κυπριακό

Ο πιο κρίσιμος γύρος επαφών Ολγκίν: Ρευστό σκηνικό, υψηλές ταχύτητες και νέες ισορροπίες στο Κυπριακό

Σε μια από τις πιο πυκνές διπλωματικά περιόδους των τελευταίων ετών εισέρχεται το Κυπριακό, με την προσωπική απεσταλμένη του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, να ετοιμάζεται για την καθοδική της επίσκεψη στον νησί στις αρχές Δεκεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE