Τ/κ ΜΜΕ: Επισκέπτεται τα τα κατεχόμενα ο Φιντάν

Τ/κ ΜΜΕ: Επισκέπτεται τα τα κατεχόμενα ο Φιντάν

Στην κατεχόμενη Κύπρο θα βρίσκεται ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών Χακάν Φιντάν στις 8-9 Ιανουαρίου, μεταδίδουν τουρκοκυπριακά μέσα ενημέρωσης, ενώ η είδηση δεν αναμεταδίδεται ακόμη από τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Σύμφωνα με τα τουρκοκυπριακά ΜΜΕ, «μετά τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή και την κατάσταση στη Συρία, η επίσκεψη του Φιντάν στα κατεχόμενα αξιολογήθηκε ως η σημασία που δόθηκε στην τδβκ».

Όπως μεταδίδεται, «στο πλαίσιο της επίσκεψης αναμένεται να ενισχυθούν περαιτέρω οι σχέσεις Τουρκίας-τδβκ και να συζητηθούν περιφερειακά θέματα».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Γεραπετρίτης σε Ολγκίν: Ώρα για ουσιαστική συζήτηση στο Κυπριακό – Επίκεντρο η πολυμερής της Νέας Υόρκης

Γεραπετρίτης σε Ολγκίν: Ώρα για ουσιαστική συζήτηση στο Κυπριακό – Επίκεντρο η πολυμερής της Νέας Υόρκης

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία 'Ανχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, ενημέρωσε τον 'Ελληνα ΥΠΕΞ Γιώργο Γεραπετρίτη για την πρόοδο που επιτεύχθηκε σε κάποιες εκ των θεματικών που συμφωνήθηκαν στην πολυμερή διάσκεψη του Μαρτίου στην Γενεύη, ενώ παράλληλα ενημέρωσε για τη μη επίτευξη της αναμενόμενης προόδου σε άλλες θεματικές, πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE