«Πετούσε» με 182 χιλιόμετρα στον αυτοκινητόδρομο: Χειροπέδες σε 25χρονο - Δείτε φωτογραφία

«Πετούσε» με 182 χιλιόμετρα στον αυτοκινητόδρομο: Χειροπέδες σε 25χρονο - Δείτε φωτογραφία

Συνελήφθη 25χρονος που οδηγούσε στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Ακακίου, παρά την Κοκκινοτριμιθιά με ταχύτητα 182 χιλιόμετρα την ώρα αντί 100. 

Μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων του Αρχηγείου Αστ/μίας, ανέκοψαν σήμερα γύρω στη 1.30μ.μ., για έλεγχο, όχημα που οδηγούσε 25χρονος, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Ακακίου, παρά την Κοκκινοτριμιθιά με ταχύτητα 182ΧΑΩ αντί 100 και συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.

Εικόνα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ ξεκίνησε να σχεδιάζει τις επιθέσεις κατά του Ιράν τον Δεκέμβριο - Πότε ενημερώθηκε ο Τραμπ

LIVE: Το Ισραήλ ξεκίνησε να σχεδιάζει τις επιθέσεις κατά του Ιράν τον Δεκέμβριο - Πότε ενημερώθηκε ο Τραμπ

Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες «αδειάζουν» Νετανιάχου – Τραμπ για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE