«Πετούσε» με 182 χιλιόμετρα στον αυτοκινητόδρομο: Χειροπέδες σε 25χρονο - Δείτε φωτογραφία

«Πετούσε» με 182 χιλιόμετρα στον αυτοκινητόδρομο: Χειροπέδες σε 25χρονο - Δείτε φωτογραφία

Συνελήφθη 25χρονος που οδηγούσε στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Ακακίου, παρά την Κοκκινοτριμιθιά με ταχύτητα 182 χιλιόμετρα την ώρα αντί 100. 

Μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων του Αρχηγείου Αστ/μίας, ανέκοψαν σήμερα γύρω στη 1.30μ.μ., για έλεγχο, όχημα που οδηγούσε 25χρονος, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Ακακίου, παρά την Κοκκινοτριμιθιά με ταχύτητα 182ΧΑΩ αντί 100 και συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.

Εικόνα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Με τη φράση ότι «οι ανασχηματισμοί δεν εξαγγέλλονται, αλλά ανακοινώνονται», απάντησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα σενάρια για επικείμενες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα εντός Αυγούστου, αποφεύγοντας να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις σχετικές πληροφορίες και τις διαρροές ονομάτων. Την ίδια ώρα, έστρεψε την προσοχή στο Κυπριακό, το οποίο χαρακτήρισε ύψιστη προτεραιότητα, ανακοινώνοντας ότι έχει ήδη αρχίσει σε τεχνοκρατικό επίπεδο η προεργασία με τα Ηνωμένα Έθνη για τη σύγκληση μιας διευρυμένης διάσκεψης.

BEST OF TOTHEMAONLINE