Ιερέας στα Τρίκαλα έριξε κατά λάθος τον Σταυρό στο κεφάλι πιστού - Δείτε βίντεο

Ιερέας στα Τρίκαλα έριξε κατά λάθος τον Σταυρό στο κεφάλι πιστού - Δείτε βίντεο

Με λαμπρότητα γιορτάστηκαν τα Θεοφάνια σε όλη τη χώρα, ωστόσο δεν έλειψαν και οι αναποδιές, όπως για παράδειγμα στη Δεξαμενή Αθηνών, όπου «χάθηκε» ο Σταυρός.

Ωστόσο, στα Τρίκαλα και συγκεκριμένα στη γέφυρα Γκίκα συνέβη ένα ευτράπελο, με ιερέα που πέταξε κατά λάθος τον Σταυρό στο κεφάλι ενός πιστού.

Όπως φαίνεται σε βίντεο που έχει αναρτηθεί στο TikTok και έχει γίνει viral, ο παπάς θέλησε να ρίξει τον Σταυρό στο νερό, όμως τελικά κατέληξε στο κεφάλι του πιστού.

Στη συνέχεια ο ιερέας έριξε κανονικά τον Σταυρό στο νερό. 

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Jerusalem Post: «Φρένο» από τις ΗΠΑ στα σχέδια του Ισραήλ για την τελική χερσαία επιχείρηση στη Γάζα

Jerusalem Post: «Φρένο» από τις ΗΠΑ στα σχέδια του Ισραήλ για την τελική χερσαία επιχείρηση στη Γάζα

Αρχίζει η τελευταία φάση της επίθεσης στη Γάζα, προαναγγέλλουν ισραηλινά μέσα ενημέρωσης αναφερόμενα στην επιχείρηση ανακατάληψης της Γάζας με την κωδική ονομασία «Άρματα του Γεδεών» ενώ κυβερνητικοί αξιωματούχοι έχουν δηλώσει ότι το Ισραήλ δεν θα αποσυρθεί από περιοχές στις οποίες έχει εισέλθει στο βόρειο και κεντρικό τμήμα του θύλακα.

BEST OF TOTHEMAONLINE