Υπόδικος στις Κεντρικές Φυλακές ο 39χρονος δραπέτης - Είχε αυτοτραυματιστεί πριν τη νοσηλεία του

Υπόδικος στις Κεντρικές Φυλακές ο 39χρονος δραπέτης - Είχε αυτοτραυματιστεί πριν τη νοσηλεία του

Υπόδικος των Κεντρικών Φυλακών είναι ο νέος δραπέτης που κατάφερε να ξεφύγει από το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για 39χρονο από τη Ρουμανία που κρατείτο για διαρρήξεις και κλοπές και μεταφέρθηκε χθες (6/1) για νοσηλεία στο Νοσοκομείο, αφού φαίνεται να είχε αυτοτραυματιστεί.

Σήμερα (7/1) και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται κατάφερε να διαφύγει, ενώ δεν έχει εντοπιστεί μέχρι στιγμής. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για τη δεύτερη απόδραση σε διάστημα μερικών ημερών, αφού προηγήθηκε η απόδραση του 49χρονου Σουηδού από ιδιωτική κλινική στη Λάρνακα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Η Τεχεράνη χτύπησε κτίριο της Μοσάντ – «Ο Χαμενεΐ θα έχει τη μοίρα του Σαντάμ», λέει το Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη χτύπησε κτίριο της Μοσάντ – «Ο Χαμενεΐ θα έχει τη μοίρα του Σαντάμ», λέει το Ισραήλ

Εκρήξεις σημειώνονται στην Τεχεράνη τις πρωινές ώρες της Τρίτης μετά από εκατέρωθεν πλήγματα με το Ισραήλ το βράδυ της Δευτέρας. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.  

BEST OF TOTHEMAONLINE