Τρόμος από συνεχείς διαρρήξεις σε περιοχή της Λάρνακας - Έκτακτη σύσκεψη υπό τον Βύρα - Ψάχνουν τρόπους αντιμετώπισης

Τρόμος από συνεχείς διαρρήξεις σε περιοχή της Λάρνακας - Έκτακτη σύσκεψη υπό τον Βύρα - Ψάχνουν τρόπους αντιμετώπισης

Έκτακτη, επείγουσα, σύσκεψη για αντιμετώπιση της ανεξέλεγκτης δράσης διαρρηκτών και του αισθήματος ανασφάλειας των κατοίκων στην περιοχή Δροσιάς στη Λάρνακα συγκάλεσε ο Δήμαρχος της πόλης, Αντρέας Βύρας.

Κάτοικοι της περιοχής έχουν καταγγείλει ότι σπείρες διαρρηκτών λυμαίνονται την περιοχή. Oι δημότες αναγκάστηκαν να δημιουργήσουν δικές τους ομάδες, για περιπολίες στους δρόμους, για να εντοπίσουν και να αντιμετωπίσουν τους διαρρήκτες.

Πολίτες έχουν εισηγηθεί να αγοραστούν υπηρεσίες για περιπολίες από ιδιωτική Αστυνομία.

Κάτοικοι αναφέρουν, επίσης ότι διαρρήκτες δρουν μέρα - μεσημέρι και ότι βρέθηκαν και οι ίδιοι αντιμέτωποι με τους εγκληματίες μέσα στα σπίτια, τις αυλές και τους δρόμους της περιοχής.

Την περασμένη Παρασκευή η Αστυνομία συνέλαβε ένα άτομο, για διευκόλυνση των ανακρίσεων για τις διαρρήξεις στην περιοχή Δροσιάς. Στην κατοχή του εντοπίστηκε μέρος κλοπιμαίων.

Πηγή: news.rik.cy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φόνος στη Χλώρακα: Θύμα 34χρονη γυναίκα - Αποκλείστηκε η σκηνή – Σπεύδουν ιατροδικαστές - Και απόπειρα φόνου κατά 14χρονου

Φόνος στη Χλώρακα: Θύμα 34χρονη γυναίκα - Αποκλείστηκε η σκηνή – Σπεύδουν ιατροδικαστές - Και απόπειρα φόνου κατά 14χρονου

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση φόνου εκ προμελέτης με θύμα μια 34χρονη γυναίκα και απόπειρα φόνου εναντίον 14χρονου, αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν σήμερα γύρω στις 17:30 σε διαμέρισμα στη Χλώρακα.

BEST OF TOTHEMAONLINE