Τραγικό τέλος για 80χρονη στο Άργος Ορεστικό: Ξέσπασε φωτιά στο σπίτι της – Εντοπίστηκε απανθρακωμένη

Τραγικό τέλος για 80χρονη στο Άργος Ορεστικό: Ξέσπασε φωτιά στο σπίτι της – Εντοπίστηκε απανθρακωμένη

Τη ζωή της έχασε με φρικτό τρόπο μία 80χρονη γυναίκα στο Άργος Ορεστικό, τα ξημερώματα της Τετάρτης, 8 Ιανουαρίου 2025, μετά από φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι της.

Η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε απανθρακωμένη, χωρίς ωστόσο να είναι ακόμα γνωστό τι προκάλεσε την πυρκαγιά.

Η φωτιά
Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, η φωτιά ξέσπασε την ώρα που η άτυχη γυναίκα κοιμόταν, ενώ γρήγορη ήταν η εξάπλωσή της στο υπόγειο διαμέρισμα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η 80χρονη να χάσει τη ζωή της από τους καπνούς και εν συνεχεία να απανθρακωθεί.

Η φωτιά έγινη αντιληπτή από τους γείτονες της γυναίκας, οι οποίοι και ειδοποίησαν την πυροσβεστική και την αστυνομία που έσπευσαν στο σημείο. Με βάση τις ίδιες πληροφορίες, το διαμέρισμα κάηκε ολοσχερώς.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν 5 πυροσβέστες, με 3 οχήματα.

Θα ερευνηθούν τα αίτια της πυρκαγιάς
Όπως έγινε γνωστό, η άτυχη 80χρονη έμενε μόνη της στο διαμέρισμα, ενώ δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά τα αίτια της πυρκαγιάς, τα οποία θα διερευνηθούν από το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής.

Τέλος, στον συμβάν έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να μεταφέρει την σορό της γυναίκας στο Νοσοκομείο για τις περαιτέρω διαδικασίες.

Πηγή: in.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Τρεις μήνες απομένουν ουσιαστικά μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη για το κυπριακό, που θα διεξαχθεί στη Γενεύη και τα βήματα τα οποία έχουν γίνει μέχρι τώρα, δεν προσδίδουν καμία νότα αισιοδοξίας, το αντίθετο μάλλον, με τους δύο ηγέτες να συνεχίζουν το πήγαινε-έλα για τα όσα συμφωνήθηκαν στη Γενεύη τον περασμένο Μάρτιο, σε ότι αφορά στα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.