Χωρισμός βόμβα στη Showbiz! Aνακοίνωσαν ότι παίρνουν διαζύγιο μετά από δυο χρόνια γάμου και την απόκτηση ενός παιδιού

Χωρισμός βόμβα στη Showbiz! Aνακοίνωσαν ότι παίρνουν διαζύγιο μετά από δυο χρόνια γάμου και την απόκτηση ενός παιδιού

Στην ανακοίνωση του διαζυγίου τους προχώρησαν η αμερικανίδα ηθοποιός, Χάλι Μπέρι, που έχει τιμηθεί με βραβείο Όσκαρ και ο Γάλλος ηθοποιός και σύζυγός της, Ολιβιέ Μαρτίνεζ, έπειτα από δύο χρόνια γάμου.

Μάλιστα πρόκειται για το τρίτο διαζύγιο της Μπέρι, ηλικίας 49 ετών, η οποία έχει αποκτήσει και ένα 2χρονο αγοράκι με τον Μαρτίνεζ.

Το ζευγάρι έκανε λόγο για αγεφύρωτες διαφορές μεταξύ τους, όπως μετέδωσε ο ιστότοπος που εξειδικεύεται στην ζωή των διασήμων TMZ.com.

«Με βαριά καρδιά λάβαμε την απόφαση να πάρουμε διαζύγιο. Προχωράμε μπροστά νιώθοντας αγάπη και σεβασμό ο ένας για τον άλλο αλλά και την ίδια αφοσίωση στο να προσφέρουμε τα καλύτερα στο γιο μας. Ευχόμαστε ο ένας στον άλλο να έχει μια ευτυχισμένη ζωή» επισήμαναν οι δύο ηθοποιοί σε μια κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν.

Χάλι Μπέρι Ολιβιέρ Μαρτίνζ

Το 2002 η Μπέρι έγινε η πρώτη Αφροαμερικανίδα ηθοποιός που κέρδισε το βραβείο Όσκαρ α' γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία την στην ταινία «ο Χορός των Τεράτων».

Η Χάλι Μπέρι γνώρισε τον Ολιβιέ Μαρτίνεζ, 49 ετών, αφού χώρισε με το μοντέλο Γκαμπριέλ Ομπρί έπειτα από 5 χρόνια σχέσης.

Ο Ολιβιέ και η Χάλι παντρεύτηκαν το 2013. Η ηθοποιός είχε έναν σύντομο γάμο με τον παίκτη του μπέιζμπολ Ντέιβιντ Τζάστις και είχε παντρευτεί επίσης τον τραγουδιστή και συνθέτη Έρικ Μπένετ.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE