Μέτρα ασφαλείας κατά την επίσημη επίσκεψη του Προέδρου του Ισραήλ στην Κύπρο

Μέτρα ασφαλείας κατά την επίσημη επίσκεψη του Προέδρου του Ισραήλ στην Κύπρο

Η Αστυνομία ανακοινώνει ότι, την Πέμπτη 09/01/2025 λόγω της επίσημης επίσκεψης του Προέδρου του Ισραήλ κ. Isaac Herzog, στην Κύπρο, θα ληφθούν αυξημένα μέτρα ασφαλείας.


Συγκεκριμένα, από η ώρα 16:00 της Πέμπτης μέχρι και η ώρα 21:00 της ίδιας μέρας, θα υπάρξουν κατά διαστήματα ολιγόλεπτες αποκοπές δρόμων, στην επαρχία Λάρνακας, στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Λευκωσίας και στην επαρχία Λευκωσίας.


Παρακαλείται το κοινό όπως ακολουθεί τις οδηγίες των επί καθήκοντι αστυνομικών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξανά στη Βουλή η διαχείριση πυρκαγιών και η αποκατάσταση πληγέντων

Ξανά στη Βουλή η διαχείριση πυρκαγιών και η αποκατάσταση πληγέντων

Σε κοινή συνεδρίαση των Κοινοβουλευτικών Επιτροπών Εσωτερικών, Γεωργίας και Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος τίθενται εκ νέου προς εξέταση οι πτυχές της φονικής πυρκαγιάς της 23ης Ιουλίου στα κρασοχώρια της Λεμεσού. Πρόκειται για την δεύτερη συνεδρίαση που καταπιάνεται με το θέμα αυτό και, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Εσωτερικών, αναμένεται ότι θα χρειαστεί και τρίτη συνεδρίαση για την ολοκλήρωση της διαδικασίας του κοινοβουλευτικού ελέγχου.

BEST OF TOTHEMAONLINE