Πένθος στην Αστυνομία για τον θάνατο του Σωτήρη Κωνσταντίνου - Πότε θα τελεστεί η κηδεία του 48χρονου

Πένθος στην Αστυνομία για τον θάνατο του Σωτήρη Κωνσταντίνου - Πότε θα τελεστεί η κηδεία του 48χρονου

Ο θάνατος του μέλους της Αστυνομίας, του Σωτήρη Κωνσταντίνου, 48 ετών, τέως από Λάρνακα, βύθισε σε πένθος την οικογένεια της Αστυνομίας Κύπρου. Ο Σωτήρης Κωνσταντίνου απεβίωσε το βράδυ χθες Τετάρτη, 08 Ιανουαρίου, 2025, εν ώρα υπηρεσίας.

Η Ηγεσία και τα μέλη της Αστυνομίας, εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του. Η στήριξη προς αυτούς, ιδιαίτερα αυτές τις δύσκολες στιγμές, είναι δεδομένη.

Η κηδεία του θα τελεστεί την Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου, 2025, στις 2.00μ.μ., από τον Ιερό Ναό Αγίου Αυξεντίου και Ευσταθίου, στην περιοχή Καμάρες, στη Λάρνακα και η ταφή στο Παλαιό Κοιμητήριο Αγίου Γεωργίου, στη Λάρνακα.

Ο Σωτήρης Κωνσταντίνου, Αστυφύλακας 3216, εντάχθηκε στις τάξεις της Αστυνομίας Κύπρου στις 22 Αυγούστου, 2001, σε ηλικία 25 ετών. Υπηρέτησε στην Αστυνομία για 23 συναπτά έτη, με υπηρεσία σε Τμήματα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας, καθώς και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου και του Τμήματος Τροχαίας Αρχηγείου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΒΙΝΤΕΟ: Με ελληνικά Rafale και κυπριακή παρουσία η επιβλητική παρέλαση της 14ης Ιουλίου στο Παρίσι

ΒΙΝΤΕΟ: Με ελληνικά Rafale και κυπριακή παρουσία η επιβλητική παρέλαση της 14ης Ιουλίου στο Παρίσι

Στρατιωτικοί της Ουκρανίας και τριάντα πέντε χωρών, αριθμός ρεκόρ πεζοπόρων τμημάτων, αεροσκάφη και τεθωρακισμένα: η παρέλαση της 14ης Ιουλίου του 2026 στο Παρίσι υπήρξε επιβλητική για να προβάλει την στρατηγική αφύπνιση της Ευρώπης και έναν στρατό έτοιμο για μάχη.