Εκτός λειτουργίας διαδικτυακές κυβερνητικές υπηρεσίες

Εκτός λειτουργίας διαδικτυακές κυβερνητικές υπηρεσίες

Προσωρινά εκτός λειτουργίας βρίσκονται οι διαδικτυακές κυβερνητικές υπηρεσίες, με το Υφυπουργείο Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής να αναφέρει σε ανακοίνωση του ότι "λόγω τεχνικού προβλήματος δεν είναι διαθέσιμες οι διαδικτυακές κυβερνητικές υπηρεσίες".

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το Τμήμα Υπηρεσιών Πληροφορικής του Υφυπουργείου "καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για επίλυση του προβλήματος και επαναφορά των συστημάτων το συντομότερο".

Το πρόβλημα είχε παρουσιαστεί και νωρίτερα εντός της ημέρας αλλά οι κυβερνητικές ιστοσελίδες που είχαν επηρεαστεί είχαν επανέλθει. Το πρόβλημα παρουσιάστηκε εκ νέου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Πρώτη εβδομάδα Σεπτεμβρίου οι συναντήσεις διαπραγματευτών – Αναμένεται στην Κύπρο η Ολγκίν

Κυπριακό: Πρώτη εβδομάδα Σεπτεμβρίου οι συναντήσεις διαπραγματευτών – Αναμένεται στην Κύπρο η Ολγκίν

Την πρώτη εβδομάδα του Σεπτέμβρη οι διαπραγματευτές των δύο κοινοτήτων θα πραγματοποιήσουν συναντήσεις. 

BEST OF TOTHEMAONLINE