Παράταση έως 14/1 στην καταβολή και Δήλωση ΦΠΑ - Ποιος ο λόγος

Παράταση έως 14/1 στην καταβολή και Δήλωση ΦΠΑ - Ποιος ο λόγος

Παράταση μέχρι 14 Ιανουαρίου του 2025 δίδει το Τμήμα Φορολογίας για καταβολή ΦΠΑ και υποβολή Φορολογικής Δήλωσης ΦΠΑ μετά το τεχνικό πρόβλημα που προέκυψε την Πέμπτη σε διαδικτυακές κυβερνητικές υπηρεσίες.

Σε δηλώσεις στο ΚΥΠΕ ο Έφορος Φορολογίας Σωτήρης Μαρκίδης είπε ότι «λόγω τεχνικών προβλημάτων, η καταληκτική ημερομηνία 10 Ιανουαρίου του 2025 για καταβολή ΦΠΑ και υποβολή Φορολογικής Δήλωσης ΦΠΑ μεταφέρεται για την Τρίτη 14 Ιανουαρίου».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Ντέιβιντ Λάμι, στην παρουσία, ανάμεσα σε άλλους, του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνου Κόμπου και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE