Έτσι έγινε η απόπειρα φόνου στον Κόρνο - Αγοραπωλησία αυτοκινήτου και τηλεφώνημα-«ενέδρα» πίσω από την συνάντηση

Έτσι έγινε η απόπειρα φόνου στον Κόρνο - Αγοραπωλησία αυτοκινήτου και τηλεφώνημα-«ενέδρα» πίσω από την συνάντηση

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση απόπειρας φόνου που σημειώθηκε σήμερα στην επαρχία Λάρνακας.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 2μμ., 30χρονος άνδρας συναντήθηκε σε περιοχή της Λάρνακας (Περιοχή του χωριού Κόρνος) με άγνωστα προς το παρόν πρόσωπα, κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης, για την αγοραπωλησία ενός αυτοκινήτου.

Κατά την άφιξη του στην προκαθορισμένη περιοχή, τον προσέγγισε όχημα, από το οποίο εξήλθαν τέσσερις άγνωστοι άντρες, δύο εκ των οποίων φαίνεται να είχαν στην κατοχή τους πυροβόλο όπλο (πιστόλι).

Ο 30χρονος, εκκίνησε το αυτοκίνητό του για να φύγει από το σημείο, συγκρούστηκε με το όχημα των υπόπτων, με αποτέλεσμα κατά τη διαφυγή του, να δεχθεί αριθμό πυροβολισμών και να τραυματιστεί.

Παρά το σοβαρό τραυματισμό του, ο 30χρονος κατάφερε να μεταβεί μόνος του σε ιδιωτικό νοσοκομείο στη Λεμεσό, όπου σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, φέρει τραύμα στο χέρι και στην δεξιά ωμοπλάτη, με την κατάσταση της υγείας του να χαρακτηρίζεται ως κρίσιμη.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Προεδρικό η ηγεσία της AIPAC: Τι συζητήθηκε για ΗΠΑ, Ισραήλ και Κυπριακό

Στο Προεδρικό η ηγεσία της AIPAC: Τι συζητήθηκε για ΗΠΑ, Ισραήλ και Κυπριακό

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε αντιπροσωπεία της οργάνωσης AIPAC. Οι εξελίξεις στο Κυπριακό, η κατάσταση στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και της ευρύτερης Μέσης Ανατολής, οι σχέσεις Κύπρου – ΗΠΑ, καθώς και η συνεργασία ανάμεσα σε Κύπρο, Ισραήλ και ΗΠΑ, ήταν ανάμεσα στα θέματα που απασχόλησαν τη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με την ηγεσία της οργάνωσης AIPAC, σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE