Τυλίχθηκε στις φλόγες σκάφος στη Λεμεσό - Στο Νοσοκομείο ο ιδιοκτήτης

Τυλίχθηκε στις φλόγες σκάφος στη Λεμεσό - Στο Νοσοκομείο ο ιδιοκτήτης

Το τελευταίο 24ωρο, η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε σε συνολικά 24 περιστατικά, εκ των οποίων 13 αφορούσαν πυρκαγιές και 11 ειδικές εξυπηρετήσεις. Ένα από τα σημαντικότερα περιστατικά σημειώθηκε στη Λεμεσό, όπου ξέσπασε πυρκαγιά σε ρυμουλκό σκάφος.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 12:30 το μεσημέρι, σε σκάφος μήκους 22 ποδών που βρισκόταν ελλιμενισμένο στο νότιο λιμενοβραχίονα του λιμανιού Λεμεσού.

Για την αντιμετώπιση του περιστατικού, ανταποκρίθηκαν δύο στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα από τους πυροσβεστικούς σταθμούς της Λεμεσού.

Η πυρκαγιά εντοπίστηκε στη μικρή κουζίνα του σκάφους και κατασβέστηκε με τη χρήση εγκαταστάσεων σωλήνων νερού και αναπνευστικών συσκευών. Στη συνέχεια, ακολούθησε εξαερισμός του σκάφους για την απομάκρυνση του καπνού.

Ο ιδιοκτήτης του σκάφους, ο οποίος βρισκόταν μέσα κατά την εκδήλωση της πυρκαγιάς, εισέπνευσε καπνό και έλαβε άμεση φροντίδα από το πλήρωμα ασθενοφόρου που βρισκόταν επιτόπου. Ευτυχώς, δεν αναφέρθηκαν σοβαροί τραυματισμοί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκινούν την Παρασκευή 16 Μαΐου οι συνομιλίες Ρωσίας – Ουκρανίας, σύμφωνα με το Tass

Ξεκινούν την Παρασκευή 16 Μαΐου οι συνομιλίες Ρωσίας – Ουκρανίας, σύμφωνα με το Tass

Οι ρωσο-ουκρανικές διαπραγματεύσεις θα ξεκινήσουν τελικά την Παρασκευή, στο Ντολμαμπαχτσέ της Κωνσταντινούπολης, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS, που μεταδίδει δηλώσεις του βοηθού του Ρώσου Προέδρου και επικεφαλής της ρωσικής αντιπροσωπείας, Βλαντίμιρ Μεντίνσκι, ότι σκοπός των απευθείας συνομιλιών είναι «η εγκαθίδρυση μακροπρόθεσμης ειρήνης και η αντιμετώπιση των πρωταρχικών αιτίων της κρίσης».

BEST OF TOTHEMAONLINE