ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Έκαναν έφοδο σε εργοστάσιο στην Αραδίππου και έμειναν άφωνοι με τα όσα εντόπισαν μέσα!

Έκαναν έφοδο σε εργοστάσιο στην Αραδίππου και έμειναν άφωνοι με τα όσα εντόπισαν μέσα!

Μεγάλη επιχείρηση πραγματοποιήθηκε από τις Αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας σε εργοστάσιο στην Αραδίππου χωρίς όμως να περιμένουν αυτό που αντίκρισαν.

Επιμέλεια: Τάσος Χριστοδούλου

Συγκεκριμένα, επιχείρηση πραγματοποίησε το μεσημέρι της Δευτέρας 26/10, η ΥΚΑΝ, το Τμήμα Τελωνείου και η Αστυνομία σε εργοστάσιο παράνομης παρασκευής τσιγάρων.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης έθεσε υπό σύλληψη τον 37χρονο Λευκωσιάτη Σάββα Θεολόγου, ως κύριο ύποπτο, καθώς και άλλα έξι πρόσωπα από την Νιγηρία.

Τα μέλη των Αρχών κατά την έφοδο τους εντόπισαν 10,9 τόνους επεξεργασμένου και ακατέργαστου καπνού καθώς και 630.000 τσιγάρα μέσα σε 63 μεγάλα κουτιά.

Πρόκειται για την μεγαλύτερη κατάσχεση λαθραίων τσιγάρων που έγινε ποτέ στην Κύπρο.  

Τα τσιγάρα ήταν μάρκας RAQEL και παρασκευάζονταν κάτω από άθλιες συνθήκες υγιεινής!

Οι διακινητές του καπνού σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Φιλελεύθερος» θα είχαν ως καθαρό κέδρος το ποσό των €2,5 εκατ!

Το κράτος έχασε €2 εκατ. από την παράνομη εισαγωγή των καπνικών προϊόντων και της μη καταβολής δασμών.

Όπως προκύπτει από τις έρευνες τα καπνικά προϊόντα προορίζονταν για την Αίγυπτο ενώ ο καπνός ήταν εισαγόμενος από το Μπαγκλαντές. Ωστόσο οι Αρχές εξετάζουν την περίπτωση τα τσιγάρα να πέρασαν στα κατεχόμενα και να προορίζονταν για την τοπική αγορά. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top