Φόνος εκ προμελέτης: Αλλοδαπός ο 24χρονος που βρέθηκε νεκρός σε χωράφι - Τι έδειξε η νεκροτομή

Φόνος εκ προμελέτης: Αλλοδαπός ο 24χρονος που βρέθηκε νεκρός σε χωράφι - Τι έδειξε η νεκροτομή

Την περασμένη Δευτέρα 6 Ιανουαρίου, 2025 και ώρα 9.15 λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία από πολίτη, ότι σε ανοικτό χώρο στη Λευκωσία υπήρχε νεκρό πρόσωπο.

Στη σκηνή μετέβηκαν μέλη της Αστυνομίας, καθώς και ασθενοφόρο και αφού διαπιστώθηκε ότι ο άντρας που εντοπίστηκε ήταν νεκρός, μεταφέρθηκε στο Νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Πρόκειται για 24χρονο αλλοδαπό, τα στοιχεία του οποίου δεν μπορούν να δοθούν στη δημοσιότητα.

Στη σκηνή κλήθηκε ιατροδικαστής, ο οποίος διενήργησε αυτοψία.

Σήμερα Παρασκευή 10 Ιανουαρίου, 2025 διενεργήθηκε η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού και διαπιστώθηκε ότι ο θάνατος του 24χρονου προήλθε από εσωτερική αιμορραγία προκληθείσα από σφαίρα πυροβόλου όπλου.

Από τη σορό παραλήφθηκαν τεκμήρια για να σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE