Φόνος εκ προμελέτης: Αλλοδαπός ο 24χρονος που βρέθηκε νεκρός σε χωράφι - Τι έδειξε η νεκροτομή

Φόνος εκ προμελέτης: Αλλοδαπός ο 24χρονος που βρέθηκε νεκρός σε χωράφι - Τι έδειξε η νεκροτομή

Την περασμένη Δευτέρα 6 Ιανουαρίου, 2025 και ώρα 9.15 λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία από πολίτη, ότι σε ανοικτό χώρο στη Λευκωσία υπήρχε νεκρό πρόσωπο.

Στη σκηνή μετέβηκαν μέλη της Αστυνομίας, καθώς και ασθενοφόρο και αφού διαπιστώθηκε ότι ο άντρας που εντοπίστηκε ήταν νεκρός, μεταφέρθηκε στο Νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Πρόκειται για 24χρονο αλλοδαπό, τα στοιχεία του οποίου δεν μπορούν να δοθούν στη δημοσιότητα.

Στη σκηνή κλήθηκε ιατροδικαστής, ο οποίος διενήργησε αυτοψία.

Σήμερα Παρασκευή 10 Ιανουαρίου, 2025 διενεργήθηκε η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού και διαπιστώθηκε ότι ο θάνατος του 24χρονου προήλθε από εσωτερική αιμορραγία προκληθείσα από σφαίρα πυροβόλου όπλου.

Από τη σορό παραλήφθηκαν τεκμήρια για να σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αγγίζει θέματα που «καίνε» την Πάφο ο ΠτΔ – Φέρνει εξαγγελίες για σχολεία και τον ανύπαρκτο δρόμο του αεροδρομίου

Αγγίζει θέματα που «καίνε» την Πάφο ο ΠτΔ – Φέρνει εξαγγελίες για σχολεία και τον ανύπαρκτο δρόμο του αεροδρομίου

Στις 5:00 το απόγευμα η Πάφος υποδέχεται τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας σε μια πανεπαρχιακή σύσκεψη σταθμό στον Πολυχώρο Πολιτισμού «Αττικόν».

BEST OF TOTHEMAONLINE