Τροχαίο με διπλοκάμπινο: Πώς συνέβη το ατύχημα - Η κατάσταση υγείας των δύο τραυματιών

Τροχαίο με διπλοκάμπινο: Πώς συνέβη το ατύχημα - Η κατάσταση υγείας των δύο τραυματιών

Ο σοβαρός τραυματισμός δύο προσώπων είναι ο απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που συνέβη το πρωί του Σαββάτου στον κυκλικό κόμβο των Μαντριών στην επαρχία Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Τροχαία Πάφου οδηγός διπλοκάμπινου οχήματος, στο οποίο επέβαινε άλλο ένα πρόσωπο έχασε τον έλεγχο του αυτοκίνητου, με αποτέλεσμα αυτό να κτυπήσει σε κιγκλίδωμα.

Ο οδηγός, σύμφωνα με τις προκαταρκτικές εξετάσεις της Αστυνομίας, επιχειρούσε έξοδο από τον κυκλικό κόμβο προκειμένου να εισέλθει στον αυτοκινητόδρομο Πάφου- Λεμεσού.

Από την σύγκρουση οι δυο επιβαίνοντες εγκλωβίσθηκαν στο όχημα και απεγκλωβίσθηκαν από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, και ασθενοφόρο τους μετέφερε για νοσηλεία στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου. Η κατάσταση της υγείας τους περιγράφεται ως σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του ΗΒ για την επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του ΗΒ για την επανένωση της Κύπρου

Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του Ηνωμένου Βασιλείου για την επανένωση της Κύπρου και του λαού της, για τον τερματισμό της τουρκικής στρατιωτικής κατοχής σε ευρωπαϊκό έδαφος, δήλωσε ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης στην ομιλία του στη δεξίωση του Ύπατου Αρμοστή του Ηνωμένου Βασιλείου στη Λευκωσία με αφορμή τον εορτασμό των γενεθλίων του Βασιλιά Καρόλου Γ'.