Ανατροπή στο φονικό στον Στρόβολο: Από πυρά αστυνομικού ο θάνατος

Ανατροπή στο φονικό στον Στρόβολο: Από πυρά αστυνομικού ο θάνατος

Με ανακοίνωσή της η Αστυνομία επιβεβαιώνει ότι ο 24χρονος αλλοδαπός, που βρέθηκε νεκρός στις 6 Ιανουαρίου στον Στρόβολο, τραυματίστηκε με υπηρεσιακό όπλο της Αστυνομίας.

«Σχετικά με την υπό διερεύνηση υπόθεση του 24χρονου αλλοδαπού, που εντοπίστηκε νεκρός σε ανοιχτό χώρο στο Στρόβολο το βράδυ της 6ης Ιανουαρίου 2025, επιβεβαιώνουμε οτι αυτή συνδέεται με το περιστατικό στην περιοχή Ποταμιάς, της ίδιας μέρας, κατά την οποία ρίχθηκαν πυροβολισμοί από μέλη της Αστυνομίας στην προσπάθεια τους να ανακόψουν και να συλλάβουν τους υπόπτους», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Αστυνομία.

«Στο παρόν στάδιο δεν θα προβούμε σε οποιεσδήποτε άλλες δηλώσεις σχετικά με την υπόθεση καθώς το ανακριτικό έργο βρίσκεται σε εξέλιξη», καταλήγει. «Μόλις μπορούμε να αναφέρουμε κάτι περισσότερο, θα το πράξουμε», προσθέτει.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

Στην καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, για την πορεία της διαχείρισης του αφθώδους πυρετού, καθώς και ζητημάτων που άπτονται αυτής, όπως είναι η παραγωγή χαλλουμιού, προσβλέπουν οι αγροτικές οργανώσεις, οι οποίες θα έχουν συνάντηση μαζί του το πρωί της Τρίτης στο Προεδρικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE