Θάνατος 24χρονου: Σε διαθεσιμότητα ο ιατροδικαστής μέχρι την ολοκλήρωση της πειθαρχικής έρευνας

Θάνατος 24χρονου:  Σε διαθεσιμότητα ο ιατροδικαστής μέχρι την ολοκλήρωση της πειθαρχικής έρευνας

Το Υπουργικό Συμβούλιο, σε απογευματινή του συνεδρία σήμερα, αποφάσισε αναφορικά με την υπόθεση νεκρού 24χρονου αλλοδαπού σε ανοιχτό χώρο στον Στρόβολο, τον διορισμό ερευνώντος λειτουργού για να εξετάσει ενδεχόμενα πειθαρχικά αδικήματα από τον ιατροδικαστή που πραγματοποίησε την αυτοψία και στη συνέχεια τη νεκροτομή.

Επιπρόσθετα, ο Υπουργός Υγείας θα ζητήσει από την Επιτροπή Δημόσιας Υπηρεσίας όπως θέσει σε διαθεσιμότητα τον εν λόγω ιατροδικαστή μέχρι την ολοκλήρωση της πειθαρχικής έρευνας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θανατηφόρα: Δεν ενημερώθηκε ο Βαφεάδης για «κόντρες» στην Αγλαντζιά - Τι απαντά για τις επιστολές από τον Αντιδήμαρχο

Θανατηφόρα: Δεν ενημερώθηκε ο Βαφεάδης για «κόντρες» στην Αγλαντζιά - Τι απαντά για τις επιστολές από τον Αντιδήμαρχο

Η Αστυνομία ερευνά τα δύο θανατηφόρα και, αν κρίνει ότι πρέπει να γίνει άμεση ενημέρωση του Συμβουλίου Οδικής Ασφάλειας, θα γίνει, είπε την Τρίτη ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Αλέξης Βαφεάδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE