Θάνατος 24χρονου: Σε διαθεσιμότητα ο ιατροδικαστής μέχρι την ολοκλήρωση της πειθαρχικής έρευνας

Θάνατος 24χρονου:  Σε διαθεσιμότητα ο ιατροδικαστής μέχρι την ολοκλήρωση της πειθαρχικής έρευνας

Το Υπουργικό Συμβούλιο, σε απογευματινή του συνεδρία σήμερα, αποφάσισε αναφορικά με την υπόθεση νεκρού 24χρονου αλλοδαπού σε ανοιχτό χώρο στον Στρόβολο, τον διορισμό ερευνώντος λειτουργού για να εξετάσει ενδεχόμενα πειθαρχικά αδικήματα από τον ιατροδικαστή που πραγματοποίησε την αυτοψία και στη συνέχεια τη νεκροτομή.

Επιπρόσθετα, ο Υπουργός Υγείας θα ζητήσει από την Επιτροπή Δημόσιας Υπηρεσίας όπως θέσει σε διαθεσιμότητα τον εν λόγω ιατροδικαστή μέχρι την ολοκλήρωση της πειθαρχικής έρευνας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αντικατάσταση λαμπτήρων: Η διαδικασία και που μπορείς να εξαργυρώσεις το κουπόνι - Θα το δικαιούνται και αυτοί οι καταναλωτές

Αντικατάσταση λαμπτήρων: Η διαδικασία και που μπορείς να εξαργυρώσεις το κουπόνι - Θα το δικαιούνται και αυτοί οι καταναλωτές

«Ανάσα» για τους ευάλωτους καταναλωτές αποτελεί η απόφαση της ΑΗΚ για αποστολή κουπονιών αξίας €20, με σκοπό την αντικατάσταση των παλιών ενεργοβόρων λαμπτήρων στα σπίτια με σύγχρονους LED.

BEST OF TOTHEMAONLINE