Συνελήφθη άνδρας που ξυλοκόπησε την 28χρονη σύντροφό του στην Κυψέλη - Η γυναίκα απέβαλε

Συνελήφθη άνδρας που ξυλοκόπησε την 28χρονη σύντροφό του στην Κυψέλη - Η γυναίκα απέβαλε

Θύμα ενδοοικογενειακής βίας έπεσε ακόμα μία γυναίκα. Στην Κυψέλη, αλλοδαπός χτύπησε την 28χρονη με την οποία διατηρούσε σχέση, με αποτέλεσμα να χάσει το μωρό που κυοφορούσε.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, όλα ξεκίνησαν την περασμένη Παρασκευή όταν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης μετέβησαν στην οδό Σικίνου και εντόπισαν το ζευγάρι στο δρόμο να μαλώνει.

Η 28χρονη είπε στους αστυνομικούς ότι ο σύντροφός της, την έπιασε από τον λαιμό και τη χτύπησε στο στομάχι ενώ ήταν έγκυος στον δεύτερο μήνα.

Η νεαρή είχε αιμορραγία και μεταφέρθηκε στο Λαϊκό Νοσοκομείο όπου οι αστυνομικοί την ενημέρωσαν πως απέβαλε, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Ο 38χρονος δράστης συνελήφθηε, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και την Τρίτη θα οδηγηθεί στον ανακριτή. Η 28χρονη αρνήθηκε να εγκαταστήσει το panic button και να μεταφερθεί σε δομή ενώ ζήτησε να γίνει δίωξη στον σύντροφό της.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Νέο χτύπημα σε κοντέινερ στα Στενά του Ορμούζ - Ανεβαίνει ξανά η τιμή του πετρελαίου

LIVE: Νέο χτύπημα σε κοντέινερ στα Στενά του Ορμούζ - Ανεβαίνει ξανά η τιμή του πετρελαίου

Οι Φρουροί της Επανάστασης απειλούν: Τέρμα τα αντίποινα, αρχίζει ολοκληρωτικός πόλεμος. Το Ιράν διαμηνύει ότι τα Στενά του Ορμούζ βρίσκονται υπό τον έλεγχό του. Νωρίτερα, το Reuters μετέδωσε ότι το Ιράν τοποθέτησε 12 νάρκες στα Στενά, κάτι που αμφισβήτησε ο Τραμπ. Το Συμβούλιο Ασφαλείας ενέκρινε ψήφισμα των κρατών του Κόλπου κατά του Ιράν. Μαζική επίθεση με 100 ρουκέτες από τη Χεζμπολάχ στον Λίβανο προς το Ισραήλ, ηχούν σειρήνες στο Μπαχρέιν. Όλες οι εξελίξεις άμεσα και έγκυρα από το ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE