Στο Δικαστήριο αύριο οι διευθυντές της εταιρείας ΑΠΟΕΛ - «Η τιμωρία δεν είναι αυτοσκοπός»

Στο Δικαστήριο αύριο οι διευθυντές της εταιρείας ΑΠΟΕΛ - «Η τιμωρία δεν είναι αυτοσκοπός»

Στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας προσάγονται αύριο οι διευθυντές της εταιρίας ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο, για ανεξόφλητες οφειλές σχεδόν δυόμισι εκατομμυρίων ευρώ προς το Ταμείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων, κατά την τριετία 2020 έως 2022.

Ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Παναγιώτου, δήλωσε στο Πρωινό Δρομολόγιο ότι εφαρμόζονται οι διαδικασίες που προβλέπονται από τη νομοθεσία και ότι ο νόμος εφαρμόζεται για όλους με τον ίδιο τρόπο, χωρίς διαφορετική μεταχείριση για οποιονδήποτε.

Ο κύριος Παναγιώτου πρόσθεσε ότι η εταιρία ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο οφείλει, επίσης, άλλα δύο εκατομμύρια στο Ταμείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων, για ανεξόφλητες οφειλές μετά το 2022 και ότι δεν αξιοποίησε οποιοδήποτε σχέδιο διακανονισμού καταβολής των οφειλών της.

Η τιμωρία δεν είναι αυτοσκοπός, είπε ο υπουργός Εργασίας, αλλά η δικαστική διαδικασία είναι μονόδρομος για την αποπληρωμή των χρεών.

Πηγή: ΡΙΚ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σύγκρουση με φόντο το «Συμβούλιο Τραμπ»: «Ιστορική Διολίσθηση» βλέπει το ΑΚΕΛ – «Τέλος στην πολιτική της άδειας καρέκλας» απαντά η Κυβέρνηση

Σύγκρουση με φόντο το «Συμβούλιο Τραμπ»: «Ιστορική Διολίσθηση» βλέπει το ΑΚΕΛ – «Τέλος στην πολιτική της άδειας καρέκλας» απαντά η Κυβέρνηση

Η απόφαση της κυβέρνησης Χριστοδουλίδη να συμμετάσχει στη συνάντηση του υπό συγκρότηση «Συμβουλίου Ειρήνης» του Ντόναλντ Τραμπ πυροδότησε μια νέα, σφοδρή σύγκρουση ανάμεσα στο ΑΚΕΛ και το Προεδρικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE