Στην Άγκυρα για διαβουλεύσεις Ναμί, Μπουρτζιού και Ερτσίν

Στην Άγκυρα για διαβουλεύσεις Ναμί, Μπουρτζιού και Ερτσίν

Μονοήμερη επίσκεψη στην Άγκυρα πραγματοποιεί σήμερα ο τ/κ διαπραγματευτής, Οζντίλ Ναμί και δύο ακόμη μέλη της ομάδας.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, μαζί με τον κ. Ναμί στην Άγκυρα βρίσκονται από το πρωί ο εκπρόσωπος του Τ/κ ηγέτη, Μπαρίς Μπουρτζιού και ο "υφυπουργός" εξωτερικών και μέλος της διαπραγματευτικής ομάδας, Ερχάν Ερτσίν.

Η "Κίπρις" γράφει στην ιστοσελίδα της ότι σύμφωνα με ανακοίνωση του "προεδρικού" πρόκειται για διαβουλεύσεις ρουτίνας. Δεν δίδεται καμιά πληροφορία για τους ποιους θα συναντήσουν και ποια θέματα θα συζητηθούν. Οι τρεις αναμένεται να επιστρέψουν στα κατεχόμενα απόψε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΔΗΣΥ: Ενώπιον του Πολιτικού Γραφείου οι εισηγήσεις για τις αλλαγές στο καταστατικό- Εσωστρέφεια ή βήμα προς τα εμπρός;

ΔΗΣΥ: Ενώπιον του Πολιτικού Γραφείου οι εισηγήσεις για τις αλλαγές στο καταστατικό- Εσωστρέφεια ή βήμα προς τα εμπρός;

Ενώπιον των μελών του Πολιτικού Γραφείου του ΔΗΣΥ το οποίο συνεδριάζει στις 17.00 το απόγευμα της Τρίτης, τίθενται οι εισηγήσεις που έχουν καταθέσει μέλη του κόμματος για αλλαγές στο καταστατικό. Ως γνωστό, το καταστατικό συνέδριο του ΔΗΣΥ θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου. Τα μέλη του κόμματος είχαν την δυνατότητα να αποστείλουν τις εισηγήσεις τους, μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE