Συννεφιασμένος ο καιρός σήμερα (29/10) - Τοπικές βροχές και καταιγίδες

Συννεφιασμένος ο καιρός σήμερα (29/10) - Τοπικές βροχές και καταιγίδες

Διαβάστε αναλυτικά την πρόβλεψη της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.

Σήμερα ο καιρός θα είναι γενικά μερικώς συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικά βροχές και ενδεχόμενο μεμονωμένης καταιγίδας. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως ανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, ενώ σε καταιγίδα ο άνεμος είναι δυνατό να μεταβάλλεται και να ενισχύεται στα 5 μποφόρ, με μεγαλύτερες ριπές. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη και στα ανατολικά παράλια μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 25 βαθμούς στο εσωτερικό και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 27 στα υπόλοιπα παράλια και στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα καταστεί γενικά κυρίως αίθριος ενώ παροδικά αυξημένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται είναι δυνατό να δώσουν μεμονωμένες βροχές κυρίως στα νότια και ανατολικά παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη ενώ τοπικά στα ανατολικά θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 14 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα παράλια και στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ενώ από το μεσημέρι, αυξημένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται είναι δυνατό να δώσουν μεμονωμένη βροχή.

Το Σαββατοκυρίακο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ενώ από το μεσημέρι θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά, μικρή άνοδο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Στο τραπέζι ο διορισμός ποινικών ανακριτών και από εξωτερικό για τις αποκαλύψεις Δρουσιώτη

Λετυμπιώτης: Στο τραπέζι ο διορισμός ποινικών ανακριτών και από εξωτερικό για τις αποκαλύψεις Δρουσιώτη

Σε μια εφ’ όλης της ύλης παρέμβαση στην εκπομπή «Μεσημέρι και Κάτι» του Sigma, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης ξεκαθάρισε τις προθέσεις της κυβέρνησης γύρω από τα φλέγοντα ζητήματα της επικαιρότητας, με κυριότερα τις καταγγελίες για διαφθορά και την κρίση στην κτηνοτροφία.

BEST OF TOTHEMAONLINE