Ανασχηματισμός: «Σεισμός» σε ΔΗΣΥ και ΔΗΚΟ από τις διαρροές ονομάτων – Ο εκνευρισμός και οι εσωκομματικές κόντρες
Δονήσεις πολλών Ρίχτερ, προκαλεί στα κόμματα, η διαρροή των ονομάτων για τον επικείμενο ανασχηματισμό της Κυβέρνησης Χριστοδουλίδη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση το ΔΗΣΥ, στο πλαίσιο της Συνόδου, η κ. Δημητρίου θα πραγματοποιήσει διμερείς επαφές και συναντήσεις με αρχηγούς του ΕΛΚ.
Αναφέρεται ότι κατά τη Σύνοδο η κ. Δημητρίου «θα τοποθετηθεί επί θεμάτων που αφορούν την οικονομία για μια πιο ανταγωνιστική Ευρώπη, τις προτεραιότητες για το 2025 και τη στρατηγική του ΕΛΚ σε μια εποχή σημαντικών γεωπολιτικών εξελίξεων».
Προστίθεται ότι στη Σύνοδο αναμένεται να υιοθετηθεί κοινό πολιτικό έγγραφο που θα αφορά, μεταξύ άλλων, την ευρωπαϊκή οικονομία, το μεταναστευτικό ζήτημα και θέματα ασφάλειας.
Η κ. Δημητρίου αναχωρεί για το Βερολίνο σήμερα και θα επιστρέψει στην Κύπρο την Κυριακή, 19 Ιανουαρίου.
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




