«Πυρά» Δίπλαρου σε Λετυμπιώτη με αφορμή την απόφαση ΗΠΑ - «Δεν είχε τότε Πρόεδρο της Δημοκρατίας;»

«Πυρά» Δίπλαρου σε Λετυμπιώτη με αφορμή την απόφαση ΗΠΑ - «Δεν είχε τότε Πρόεδρο της Δημοκρατίας;»

Απάντηση στις δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη, αναφορικά με την απόφαση των ΗΠΑ για ενίσχυση της άμυνας της ΚΔ, έδωσε ο ΔΗΣΥ, θέτωντας του παράλληλα συγκεγκριμένα ερωτήματα.

Συγκεκριμένα, σε δήλωση του, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Ευθύμιος Δίπλαρος ανέφερε οτι «συμφωνούμε με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο πως "το πρώτο βήμα για την επίτευξη του στρατηγικού διαλόγου μεταξύ των δύο χωρών επιτεύχθηκε επί προεδρίας Τραμπ και όταν υπουργός εξωτερικών στη Κύπρο ήταν ο Νίκος Χριστοδουλίδης"».

 «Αλλά τίθενται ορισμένα ερωτήματα. Δεν είχε τότε Πρόεδρο της Δημοκρατίας; Δεν υπήρχε συνολική κυβερνητική κατεύθυνση; Ήταν προσωπική υπόθεση του κ. Χριστοδουλίδη; Αναφορές ή και πράξεις που εκπέμπουν παραγνώριση και ασέβεια δεν υπηρετούν το υψηλό επίπεδο πολιτικού πολιτισμού που χρειαζόμαστε», είπε καταληκτικά.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Η επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, την περασμένη εβδομάδα, δεν άλλαξε το Κυπριακό. Άλλαξε, όμως, τη διαδικασία με την οποία επιχειρεί να το επαναφέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Και αυτό, ίσως είναι το σημαντικότερο συμπέρασμα πίσω από τις δηλώσεις του, τις οποίες κυβέρνηση και αντιπολίτευση έσπευσαν να ερμηνεύσουν, μέσα από το δικό τους πολιτικό πρίσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE